Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία της με γνωστή Ελληνίδα μέσα από το γυμναστήριο

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία της με γνωστή Ελληνίδα μέσα από το γυμναστήριο
Δέσποινα Βανδή: Είναι από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ και ξέρει να προσέχει τον εαυτό της.

Λάτρης της γυμναστικής φαίνεται πως είναι η Δέσποινα Βανδή με τη γνωστή τραγουδίστρια να ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το γυμναστήριο την ώρα που αθλείται.

Εξάλλου, κάθε καλοκαίρι φιγουράρει ανάμεσα στις Ελληνίδες με τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά ενώ ό,τι μαγιό και να φορέσει, της ταιριάζει. Γενικά έχει μια σέξι πλευρά, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει έντονα και το μητρικό προφίλ. Για αυτό σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν συγκρούονται αυτά τα δύο, είχε απαντήσει πως το «ένα είναι ρόλος, το άλλο είναι η ζωή μου. Στην καθημερινότητά μου δεν έχω σχέση με το πώς μπορεί να εμφανίζομαι στη σκηνή. Στη σκηνή είμαι ένας ρόλος. Είναι δύο ετερόκλητα πράγματα».

Επίσης, η Δέσποινα Βανδή διανύει τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, αφού για πρώτη φορά θέλησε να ασχοληθεί ταυτόχρονα με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Πέρα από τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά, η Δέσποινα Βανδή ανέλαβε και ρόλο παρουσιάστριας, καθώς ήταν η οικοδέσποινα δύο εκπομπών στο Open Beyond. Από τη μία πλευρά, η παρουσίαση του μουσικού talent show «The X-Factor» και από την άλλη η εκπομπή μαγειρικής «My Greece».

Και κάπου εκεί ανάμεσα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο και για την ίδια προκειμένου να κάνει πράματα που της αρέσουν όπως είναι η γυμναστική και η μαγειρική. «Προσέχω τη διατροφή μου. Όχι πάντα βέβαια, για αυτό και το καλοκαίρι θα με δεις να παίρνω μερικά επιπλέον κιλά. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ξεφύγει. Ωστόσο, δεν ζω σε μια υστερική κατάσταση. Αν βγω έξω για φαγητό θα φάω ό,τι μου αρέσει», είχε τονίσει συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εεεεεε…δεν τα καταφέρνω πάντα! 😂😂😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Και είχε συμπληρώσει το εξής: «Όταν είμαι πιο χαλαρή, προπονούμαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω κυκλική προπόνηση, αλλά έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολλά πράγματα. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που να μην βαριέμαι. Η γυμναστική μου αρέσει όχι τόσο για την εικόνα μου, όσο για την ευεξία που μου προσφέρει. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου όταν γυμνάζομαι».

Μάλιστα, πρόσφατα έκανε γυμναστική και με μια πολύ γνωστή Ελληνίδα ενώ πρόκειται για δύο από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, με καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά που θα ζήλευαν πολλές νεότερές τους. Ο λόγος για τη Γωγώ Μαστροκώστα και είναι η απόδειξη πως τα «εντυπωσιακά κορμιά, κόποις κτώνται» μιας και οι δύο γυναίκες περνούν ώρες στο γυμναστήριο.

Και όταν βρέθηκαν μαζί στο γυμναστήριο τις προάλλες, η Δέσποινα Βανδή σκέφτηκε να ανεβάσει στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία. Σε αυτήν βλέπουμε τις δύο φίλες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ιδρωμένες από την προπόνηση να ποζάρουν στον φακό με την τραγουδίστρια να γράφει: «No pain, no gain». Ακολουθεί το InstaStory που έκανε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments