Αθλητισμός

Παϊτίμ Κασάμι Βασιλεία: Βρήκε ομάδα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Παϊτίμ Κασάμι Βασιλεία: Βρήκε ομάδα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού
Παϊτίμ Κασάμι Βασιλεία: Μετά από πολλές φήμες γύρω από το όνομά του, ο Ελβετός μέσος βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Στη Βασιλεία θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι. Να σημειώσουμε ότι ο γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους μέσος, ήταν ελεύθερος, ενώ το καλοκαίρι είχε ακουστεί το όνομά του τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον ΠΑΟΚ. Όμως, η περίπτωση του δεν προχώρησε για τις δύο ελληνικές ομάδες.

Τελικά, ο 28χρονος μέσος θα παίζει πλέον για τη Βασιλεία, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο Κασάμι ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ελεύθερων κεντρικών μέσων, αφού μετά την εκπληκτική του σεζόν με τη Σιόν είχε ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού τα βρήκε σε όλα με τη Βασιλεία και ανακοινώθηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα.

Λίγα λόγια για τον Παϊτίμ Κασάμι

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος, σε 39 αγώνες με τη Σιόν σε όλες τις διοργανώσεις, είχε συνολικά 15 γκολ και 4 ασίστ τη σεζόν που μας τελείωσε. Πρόκειται για επιδόσεις που τον συμπεριέλαβαν στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς στο ελβετικό πρωτάθλημα, ενώ ο ίδιος ψηφίστηκε κορυφαίος μέσος. Φυσικά, ο Κασάμι είναι γνωστός από το πέρασμά από του από τον Ολυμπιακό. Στους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκε ουσιαστικά δύο σεζόν, από το 2014 μέχρι και το 2016, έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές, 9 γκολ και 9 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, πέρασε από Λάτσιο, Μπελιντσόνα (12 ματς, 2 γκολ), Παλέρμο (23 ματς, 3 ασίστ), Φούλαμ (56 ματς, 3 γκολ, 2 ασίστ), Λουκέρνη (16 ματς, 1 γκολ, 2 ασίστ), Ολυμπιακό, Νότιγχαμ Φόρεστ (27 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), ενώ την τελευταία 3ετία στη Σιόν είχε συνολικά 103 συμμετοχές, 32 γκολ και 16 ασίστ.

Ο Κασάμι είχε μείνει ελεύθερος από τη Σιόν καθώς αρνήθηκε την τριετή επέκταση του συμβολαίου που του προτάθηκε και όλο αυτό το διάστημα εμφανιζόταν να συζητάει με συλλόγους όπως η Βασιλεία, η Γιουνγκ Μπόις, η Μπασάκσεχιρ, η Γκιόζτεπε και η Κάλιαρι, χωρίς όμως να υπογράψει σε κάποια εξ αυτών. Τελικά, ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού επέλεξε τη Βασιλεία με την οποία θα επιχειρήσει να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελβετία. Μέχρι τώρα, η ομάδα του είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μετά από 3 αγωνιστικές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments