Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Εφετείο: Τι θα ισχύσει την Τρίτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Εφετείο: Τι θα ισχύσει την Τρίτη
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Εφετείο: Η Αστυνομία ενημέρωσε για το τι θα ισχύει αύριο Τρίτη.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί και αύριο Τρίτη με αποτέλεσμα να υπάρχουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έξω από το Εφετείο. Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση και σταδιακά από τις 5:00 το πρωί η κυκλοφορία οχημάτων, στις εξής οδούς:

  • Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Να σημειώσουμε ότι αυτή την ώρα έχει διακοπεί η δίκη αφού το δικαστήριο εξετάζει το αίτημα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννη Λαγού. Μάλιστα, έχουν υπάρξει δύο αλλαγές στην έδρα για να εξεταστεί το συγκεκριμένο αίτημα. Ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής, Θανάσης Καμπαγιάννης έχει σχολιάσει στο Facebook για το αίτημα της εξαίρεσης.

Συγκεκριμένα γράφει: «Η απόρριψη του αιτήματος που υπέβαλε ο Λαγός πρέπει να διεκπεραιωθεί με τρόπο ορθό και νόμιμο. Το αίτημα εξαίρεσης δεν έχει καμία τύχη. Η νέα σύνθεση που κατέβηκε στην έδρα θα απορρίψει το αίτημα ως αόριστο και προδήλως καταχρηστικό. Δεν προσφέρθηκε κανένα συγκεκριμένο στοιχείο που να δικαιολογεί υπόνοιες μεροληψίας των τακτικών δικαστών στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Και μάλιστα ο αιτών συνήγορος, ο Πλεύρης, είπε ρητά ότι οι “υπόνοιες” αφορούν σε χρόνο ΜΕΤΑ την έκδοση της απόφασης.

Σε λίγη ώρα, η Μαρία Λεπενιώτη, η Γεθσημανή Τσουλφόγλου και ο Αντρέας Ντόκος θα ξαναλάβουν τις θέσεις τους στην έδρα».

Η απόρριψη του αιτήματος που υπέβαλε ο Λαγός πρέπει να διεκπεραιωθεί με τρόπο ορθό και νόμιμο. Το αίτημα εξαίρεσης δεν…

Gepostet von Thanasis Kampagiannis am Montag, 12. Oktober 2020

Νωρίτερα, είχε γράψει και για την εμφάνιση του γνωστού για τις ναζιστικές του ιδέες και νέου συνηγόρου του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνου Πλεύρη. «Αισθάνθηκε, λέει ο πρωθιερέας του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού Κ. Πλεύρης, φόβο μπαίνοντας στην αίθουσα και του θύμισε το δικαστήριο “δίκη επί Γαλλικής Επαναστάσεως”…

Το δικαστήριο υπήρξε απολύτως δίκαιο απέναντι στους κατηγορούμενους τηρώντας όλους τους δικονομικούς τύπους και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι κανένας από τους δικηγόρους υπεράσπισης δεν τόλμησε να υποβάλει αίτηση εξαίρεσης της έδρας. Γι’ αυτό εξάλλου επιστρατεύτηκε ο Πλεύρης που καμία σχέση δεν είχε με την υπόθεση.

Έχοντας πει αυτά, ας πούμε όμως και το παραπάνω για την ιστορία. Ας θυμηθούμε τα λόγια του Σεν Ζυστ στη συζήτηση που προηγήθηκε της δίκης του πρώην βασιλιά Λουδοβίκου του 16ου, πλέον Λουδοβίκου Καπέ: “Κάποτε θα εκπλήσσονται ότι στο 18ο αιώνα ήμασταν λιγότερο προχωρημένοι από ό,τι στον καιρό του Καίσαρα. Ο τύραννος θυσιάστηκε παρούσης της Συγκλήτου, χωρίς άλλες διατυπώσεις εκτός από είκοσι δύο μαχαιριές, χωρίς άλλο νόμο εκτός από την ελευθερία των Ρωμαίων. Και σήμερα κάνουμε ευσεβάστως τη δίκη ενός ανθρώπου, δολοφόνου ενός λαού που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, με τα χέρια του βουτηγμένα στο αίμα! Αυτοί που προσδίδουν κάποια σημασία στη «δίκαιη» τιμωρία ενός βασιλέα δεν μπορούν να θεμελιώσουν μια Δημοκρατία”».

Αισθάνθηκε, λέει ο πρωθιερέας του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού Κ. Πλεύρης, φόβο μπαίνοντας στην αίθουσα και του θύμισε το…

Gepostet von Thanasis Kampagiannis am Montag, 12. Oktober 2020

Δείτε ρεπορτάζ για ό, τι συνέβη το πρωί έξω από το Εφετείο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments