Πολιτική

Θάνος Πλεύρης Χρυσή Αυγή: Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές εκθέτει όποιον την υποβάλει

Θάνος Πλεύρης Χρυσή Αυγή: Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές εκθέτει όποιον την υποβάλει
Θάνος Πλεύρης Χρυσή Αυγή: «Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δίκη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μια ανάρτηση στο Twitter έκανε ο Θάνος Πλεύρης, μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Γιάννη Λαγού από τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Ο Θάνος Πλεύρης λοιπόν, Έλληνας πολιτικός και δικηγόρος, από την πλευρά του, στην ανάρτησή του τονίζει το εξής: «Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές, που εφάρμοσαν τον νόμο και απέδωσαν δικαιοσύνη, μετά την έκδοση της απόφασης γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει. Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δίκη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν».

Να θυμίσουμε πως ο δικηγόρος του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού, ζήτησε την εξαίρεση των μελών του δικαστηρίου (τακτικών και αναπληρωματικών μελών του) πλην της εισαγγελέως της έδρας, καθώς όπως προέταξε, «υπάρχουν υπόνοιες επηρεασμού του δικαστηρίου από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ ακόμη και από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη στο Twitter του:

Παράλληλα, διευκρινίσεις αναφορικά με το σχόλιο που έκανε μέσω Twitter σε σχέση με τις εξελίξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής το οποίο ερμηνεύτηκε ως «κάρφωμα» στον πατέρα του που είναι δικηγόρος του Γιάννη Λαγού, έδωσε μιλώντας στο CNN Greece ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. «Με το tweet μου είναι σαφές ότι παίρνω αποστάσεις από κάθε αίτημα εξαίρεσης δικαστών και μάλιστα μετά την εκδίκαση της απόφασης», σχολίασε στο CNN Greece, o κος Πλεύρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments