Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Πορτογάλος σταρ

Κριστιάνο Ρονάλντο κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Πορτογάλος σταρ
Κριστιάνο Ρονάλντο κορωνοϊός: Σε καραντίνα τέθηκε ο Πορτογάλος στάρ της Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τέθηκε σε καραντίνα, καθώς εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό. O Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους έκανε τεστ για τον κορωνοϊό, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του στην Εθνική, και έτσι βρέθηκε ότι νοσεί από την Covid-19.

Ευτυχώς, ο Κριστιάνο είναι ασυμπτωματικός, ενώ έχει τεθεί σε καραντίνα. Αυτό επιβεβαιώνει με ανακοίνωση της και η πορτογαλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που αναφέρει ότι είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Όπως είναι φυσικό, η είδηση έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά Μέσα παγκοσμίως -και όχι μόνο.

Ο επιθετικός της Πορτογαλίας δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (14/10) ματς του Nations League με τη Σουηδία. Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο ότι ο Ρονάλντο θα χάσει και κάποιους αγώνες της Γιουβέντους, η οποία παίζει το Σάββατο (17/10) με την Κροτόνε για το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη εβδομάδα (21/10) ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Champions League, αντιμετωπίζοντας στην Ουκρανία τη Ντιναμό Κιέβου.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα από τον κορωνοϊό ανάρρωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς της Μίλαν, ενώ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην Euroleague στο μπάσκετ. Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπασκόνια και Ζενίτ δεν θα γίνει, η Βιλερμπάν που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό απόψε (στις 21:45) έχει 5 κρούσματα σε παίκτες, την ίδια που νοσεί και ο προπονητής της, ενώ σήμερα έκανε γνωστό ο Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα ότι και αυτός νοσεί από κορωνοϊό. Επίσης, η Αναντολού Εφές θα παραταχθεί στον εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βρολίνου χωρίς τους Σέιν Λάρκιν, Ντογκούς Μπαλμπάι, Τολγκά Γκετσίμ.

Στην ανάρτησή του έγραφε:  «Θα ήθελα να σας πω ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό και δεν θα είμαι σε θέση να παίξω στο σημερινό παιχνίδι. Αισθάνομαι καλά και ακολουθώ τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στους συμπαίκτες μου, θα τους υποστηρίξω από απόσταση».

Δείτε την ανάρτηση του Μίροτιτς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments