Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μίλησαν και με Ζαγοράκη για Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Μίλησαν και με Ζαγοράκη για Μπόλονι
Παναθηναϊκός: Στο πρόσφατο παρελθόν έχει συμβεί πολλές φορές και μάλιστα ενίοτε συνάντησε και αντιδράσεις.

Αν για κάτι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση στον Παναθηναϊκό, είναι ότι δεν στηρίζει τους προπονητές του. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει συμβεί πολλές φορές και μάλιστα ενίοτε συνάντησε και αντιδράσεις. Στην περίπτωση Πογιάτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς τα κακώς κείμενα έπρεπε να διορθωθούν εδώ και τώρα, καθώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμη μέσα σε όλους τους στόχους του.

Και πάλι όμως μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να επέλθει «διαζύγιο» και να περάσουμε σε εποχή Μπόλονι υπήρξαν αρκετές ζυμώσεις εσωτερικά. Κάνουμε λόγο άλλωστε για μία κομβική απόφαση που επηρεάζει άμεσα το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας και δεν μπορούσε να ληφθεί ελαφρά την καρδιά… Από την μία ένα πρότζεκτ από την άλλη ο Παναθηναϊκός. Η πλάστιγγα γέρνει ξεκάθαρα υπέρ της ομάδας και σε αυτό δεν χωρά συζήτηση.

Για να ανάψει «πράσινο» για τον Ρουμάνο τεχνικό η διοίκηση το έψαξε αρκετά και μίλησε και με άλλες περιπτώσεις, μέχρι να κατασταλάξει. Και όταν λήφθηκε η τελική απόφαση ουσιαστικά, χρειάστηκε μια επικύρωση για το ασφαλές της επιλογής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trifilara.gr αφού έγινε εσωτερική διεργασία, χρειάστηκε μια ακόμη ώθηση – υπό τη μορφή επιβεβαίωσης των πληροφορίων – για να εγκρίνει η διοίκηση τον Ρουμάνο τεχνικό.

Έτσι υπήρξε επικοινωνία με έναν άνθρωπο που έζησε τον Μπόλονι από πρώτο χέρι. Το Θοδωρή Ζαγοράκη, έναν γνήσιο άνθρωπο του ποδοσφαίρου, που η άποψη του μετράει. Στην επικοινωνία με τους «πράσινους» ο πρώην άσος και παράγοντας του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα προτερήματά του Μπόλονι με συμβουλευτικό χαρακτήρα. Πειθαρχία, γνώσεις, σκληρή δουλειά, ήταν κάποια από τα στοιχεία που προέκρινε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής. Και μεταφέρθηκαν στην πλευρά του Παναθηναϊκού συμβουλευτικά.

Ο Ευρωβουλευτής και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, με θητεία στον προεδρικό θώκο του «δικέφαλου», συνεργάστηκε στις 8/6/2011 με τον ΠΑΟΚ και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ η θητεία του έμπειρου τεχνικού έληξε το 2012. Είναι απόλυτα λογικό να έχει ξεκάθαρη άποψη. Εξάλλου δύο παίκτες έχει ψηλά στην εκτίμηση του ο Ζαγοράκης. Τον Φερνάντο Σάντος και τον Λάζλο Μπόλονι, κάτι που έπαιξε ρόλο για την πρόκριση του έμπειρου Ρουμάνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments