Αθλητισμός

Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Τρέχει να προλάβει το ματς με τον ΟΦΗ

Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Τρέχει να προλάβει το ματς με τον ΟΦΗ
Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Ο Αργεντινός μέσος κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι όταν εμφανίστηκε η προοπτική της απόκτησης του οι “πράσινοι” δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Γιάννης Αλαφούζος το πήρε προσωπικά και με δικούς του χειρισμούς κατάφερε να κλείσει τη μεταγραφή. Οι άνθρωποι της ομάδας ποντάρουν πολλά στον ποδοσφαιριστή καθώς με την εμπειρία του και την ποιότητά του μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε κάποιους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στη χώρα μας για τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πως και πως την επιστροφή του για να βγει η ομάδα από την κρίση που έχει περιέλθει μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών.

Κρίνεται η συμμετοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ

Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά τη συμμετοχή του Λούκας Βιγιαφάνιες στην κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός περιορίστηκε και χθες στο ατομικό του πρόγραμμα, ενώ παράλληλα λιγόστεψαν και οι πιθανότητες να παίξει στο «Γεντί Κουλέ».

Την ίδια στιγμή, στο προπονητικό επιτελείο επικρατεί μία επιφυλακτικότητα όσον αφορά τη χρησιμοποίηση του «Βίγια», αφού νέα υποτροπή θα σημάνει περισσότερο διάστημα εκτός δράσης. Αν όμως σήμερα ο παίκτης μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, τότε ο Μπόλονι και ο Συλαϊδόπουλος θα αποφασίσουν αν πρέπει να πάρουν αυτό το ρίσκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments