Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [14/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [14/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [14/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [14/10/20].

Κριός

Θα διεξάγονται πολλές συζητήσεις γύρω σας σήμερα. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για εσάς… Μπορεί να χρειαστεί να προσποιηθείτε ότι έχετε καθηλωθεί, προτού μπορέσετε να συζητήσετε για αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Βιάζεστε να φτάσετε στην καρδιά του ζητήματος. Κάντε υπομονή!

Ταύρος 

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να συζητήσετε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας ακριβώς τι αισθάνεστε για την τρέχουσα σχέση σας. Θα είναι πλεονέκτημα να μιλήσετε για όλα αυτά τα συναισθήματα που έχετε κλειδωμένα, καθώς και οι δύο έχετε την ικανότητα να βλέπετε τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό ήσασταν απασχολημένοι με διάφορα εγχειρήματα και υποχρεώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περνάγατε πολύ χρόνο με το ταίρι σας. Επωφεληθείτε από τη θετική ατμόσφαιρα της μέρας για να βγείτε για ένα γεύμα ή να δοκιμάσετε μαζί μια καινούργια δραστηριότητα.

Καρκίνος

Η σημερινή είναι η ιδανική μέρα για να μιλήσετε σοβαρά με το ταίρι σας για το μέλλον της σχέσης σας. Υπάρχει ένα ισχυρό αίσθημα αμοιβαίου σεβασμού και αρμονίας μεταξύ σας, και αυτό μπορεί να σας κάνει να πάτε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα.

Λέων 

Αν αναζητάτε σχέση, η σημερινή είναι η τέλεια μέρα για επικοινωνία με νέους ανθρώπους. Οι άνθρωποι γενικά έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσουν και να κάνουν νέους φίλους. Ένα μικρό πάρτι θα μπορούσε να είναι ακριβώς το σκηνικό που χρειάζεστε για να πλησιάσετε ένα ξεχωριστό άτομο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας από εδώ και πέρα.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Εάν τον τελευταίο καιρό υπήρξαν τριβές με το ταίρι σας, έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε ήσυχα και ήρεμα για τις δυσκολίες που μοιραστήκατε. Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία και στην έκφραση των συναισθημάτων σας.

Ζυγός 

Εάν σκέφτεστε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, η μέρα ευνοεί τις σχετικές συζητήσεις. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας που σας αγαπούν και θέλουν να μοιραστούν την χαρά σας. Γιορτάστε το με μια μικρή μάζωξη.

Σκορπιός

Αν ψάχνατε για σχέση και πρόσφατα γνωρίσατε κάποιον/α που φαίνεται κατάλληλος/η για εσάς, αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας για να εμβαθύνετε τη σχέση σας. Είναι μια καλή στιγμή για να πάτε κάπου ξεχωριστά μαζί, όπου μπορείτε να μιλήσετε για όλα όσα έχετε κοινά.

Τοξότης 

Είτε έχετε σκοπό να συνάψετε μια σχέση, είτε να διαλύσετε μία, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τέτοιου είδους συζητήσεις. Είναι επίσης θετική στιγμή για επικοινωνία γενικά, ειδικά αν ψάχνετε τον έρωτα της ζωή σας. Οι νέες γνωριμίες είναι η απάντηση.

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση με κανέναν. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι τουλάχιστον για σήμερα θα είστε κάτι παραπάνω από ευτυχείς να φλερτάρετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να απολαύσετε απόλυτα όλη την προσοχή που λαμβάνετε.

Υδροχόος

Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας χρειάζεστε δικαιολογία για να διασκεδάσετε, τότε η μέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία. Μπορείτε να κάνετε μια σύντομη απόδραση στη φύση ή να οργανώσετε την απόλυτα ρομαντική βραδιά για δύο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα περάσετε υπέροχα.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σχέσεις αλλά όχι ιδιαίτερα το πάθος. Οι ερωτικές σας αλληλεπιδράσεις θα είναι περισσότερο επικεντρωμένες στο συναίσθημα. Αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να εμβαθύνει η σχέση σας πριν συμβεί κάτι πιο συναρπαστικό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments