Nέα της αγοράς

Η Nova δίπλα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών

Η Nova δίπλα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών
Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, στηρίζει ως Media Sponsor το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών με την ονομασία Athens Women’s Football Summit το οποίο πραγματοποιείται On Line μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας σε παγκόσμια κλίμακα από τις 12-16 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η Nova αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης νέων δρόμων στο χώρο του αθλητισμού μετέδωσε απευθείας το συνέδριο μέσω του καναλιού του Novasports.gr στο YouTube και στα Social Media της και είχε παρουσία στο πάνελ, με την Pay TV Executive Director της εταιρίας, κα Κατερίνα Κασκανιώτη να αναλύει τις πρωτοβουλίες της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας της χώρας για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Αρχικά η κα Κασκανιώτη στην τοποθέτησή της στο συνέδριο επισήμανε: «Το γυναικείο ποδόσφαιρο που στη χώρα μας κάνει τα πρώτα του βήματα, είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που βρίσκεται διεθνώς σε άνοδο. Στη Nova στηρίζουμε έμπρακτα πρωτοβουλίες για την προώθηση και αναβάθμιση του στη χώρα μας και έτσι από την πρώτη στιγμή υποστηρίξαμε το Athens Women’s Football Summit, προβάλλοντας τις εκδηλώσεις του ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας. Παράλληλα, βρισκόμαστε στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας προβάλλοντας όχι μόνο τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αλλά και τις πλούσιες κοινωνικές δράσεις που αναλαμβάνουν».  Για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Μην ξεχνάμε ότι στη Nova είδαμε το πρώτο τηλεοπτικό γκολ της Εθνικής ομάδας Γυναικών, στον αγώνα με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2021, ενώ θα προβάλλουμε και τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες και το επόμενο ραντεβού μας είναι …ασφαλώς στα Novasports την Πέμπτη 22/10 (17:30) για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο»». Κλείνοντας η Pay TV Executive Director ανέφερε: «Στη Nova κάνουμε πράξη την ισότητα των δύο φύλλων, υποστηρίζουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα των γυναικών και θέλουμε να αναδείξουμε τις γυναίκες που αφήνουν την εξέδρα και κατεβαίνουν στο χορτάρι για να προσφέρουν εξίσου ωραίο θέαμα και συγκινήσεις, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουν σημαντικές πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης».

Το ΑthensWFS, που στήριξε ως Media Sponsor η Nova, αποτελεί παγκόσμιο οικοσύστημα το οποίο πρεσβεύει, υποστηρίζει, συντονίζει, εφαρμόζει και επιταχύνει την ανάπτυξη και τις εξελίξεις σε σχέση με το Ποδόσφαιρο Γυναικών έχοντας στο επίκεντρο ζητήματα όπως είναι η διαρκής ανάπτυξη του όμορφου παιχνιδιού, η προβολή του, η επίτευξη σημαντικών επενδύσεων και χορηγικών συνεργασιών, η προστασία και σεβασμός στην ισότητας την διαφορετικότητα και την συμμετοχικότητα. Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών πήραν μέρος εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του αθλήματος, που αναφέρθηκαν στο κοινό όραμα της ανάδειξης και εξάπλωσης της όμορφης πλευράς του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments