Video

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 24: Τι θα γίνει σήμερα Πέμπτη 15/10 – Η Θάλεια ετοιμάζεται να ληστέψει τον Βλάση

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 24: Τι θα γίνει σήμερα Πέμπτη 15/10 – Η Θάλεια ετοιμάζεται να ληστέψει τον Βλάση
Έλα στη θέση μου επεισόδιο 24: Σκοπός της Θάλειας να εμποδίσει τον Βλάση από το να προχωρήσει σε αγορά των κτημάτων.

Ο Βλάσης έχει πάρει τα μετρητά για τα κτήματα του Καγκαλούδη και η Θάλεια ετοιμάζεται να τον ληστέψει, για να τον εμποδίσει να προχωρήσει σε αγορά. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να μαλακώσει τον θυμό του πατέρα του.

Η Φαίη αναλαμβάνει να πείσει τον μεσίτη να ρίξει την τιμή, την ώρα που η Κέντρα προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο να επισπεύσει την πώληση της Σόφο. Η Βάνα στέλνει στον Ατσαλάκη μια φωτογραφία που είναι ντυμένη κοκκινοσκουφίτσα. Πώς θα αντιδράσει ο Φώτης όταν τη δει καταλάθος;

Το «Έλα στη θέση μου» επέστρεψε για 5η σεζόν

Το «Έλα στη θέση μου», η κωμική σειρά του  που βρέθηκε για τέσσερις  συνεχόμενες χρονιές πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, επιστρέφει για 5η σεζόν, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, άφθονες κωμικές αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές. Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 μια δίνη αποκαλύψεων κι ανακατατάξεων ξεκίνησε.

Ο Βλάσης προσπαθεί μάταια να πείσει την Μαρίνα για τις αγαθές του προθέσεις. Ο Αχιλλέας, στο επίκεντρο των εξελίξεων, έχει πλέον τη μπάλα στο γήπεδό του και είναι αποφασισμένος να κάνει σκληρό παιχνίδι. H Σύλβια είναι «δεμένη» κυριολεκτικά με μία χούφτα διαμάντια, προϊόν ενός μακρινού εγκλήματος. O Δαμιανός και η Ζωγραφιά θα αποτολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Σε κίνηση και η Φαίη που αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Ο Μάρκος από την πλευρά του καταφέρνει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στη Ρενάτα. Αποσύρεται από την εταιρεία, και ζητά από τη γυναίκα της ζωής του να τον ακολουθήσει στη Σικελία. Τι θα αποφασίσει η Ρενάτα; Ένας χρόνος περνά αλλάζοντας πολλά στις καρδιές και τις ζωές των ηρώων μας. Φλέγον θέμα ένα χρόνο μετά είναι η τύχη της Sofo express International, μιας Sofo «τραυματισμένης» που οι δύσκολες συνθήκες παγκοσμίως, κυρίως τα Lockdown και οι καραντίνες, την επιβάρυναν κι άλλο. Όμως, η Sofo οδηγήθηκε σε αυτή την κατάσταση μόνο λόγω των παραπάνω ή και εξαιτίας καταχθόνιων σχεδίων εναντίον της;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments