Video

Ελίφ επεισόδιο 694: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 15/10 – Ο Κερέμ ψάχνει τη Ρεϊχάν

Ελίφ επεισόδιο 694: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 15/10 – Ο Κερέμ ψάχνει τη Ρεϊχάν
Ελίφ επεισόδιο 694: Η Ρεϊχάν είναι θλιμμένη και ο Κερέμ το καταλαβαίνει.

Η Ρεϊχάν είναι στην κουζίνα και κλαίει. Η Παρλά είναι έξω από την έπαυλη θυμωμένη και δεν μπορεί να βρει το αυτοκίνητό της. Η Γιλντίζ τη βλέπει από την κουζίνα και δεν καταλαβαίνει γιατί φεύγει τόσο νωρίς. Ο Κερέμ ψάχνει τη Ρεϊχάν. Ο Σαφάκ είναι αναγκασμένος να πει στην Ογιά πως δεν πρόκειται να την παντρευτεί και πως όλα αυτά είναι μια απαίσια συνήθεια της μητέρας του, που του ψάχνει νύφη. Η Ογιά νιώθει μεγάλη ντροπή και φεύγει.

Ο Σαφάκ είναι έξαλλος με τη μητέρα του και νιώθει λύπη για την Ογιά. Η Ελίφ πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει ένα παυσίπονο για τη Βιλντάν. Η Γιλντίζ της λέει πως η Ρεϊχάν ξέρει που βρίσκονται αλλά δεν την έχει δει αρκετή ώρα. Η Ελίφ την αναζητά στο δωμάτιό της και τη βρίσκει εκεί θλιμμένη. Η Ρεϊχάν της λέει πως της λείπει το πατρικό της. Στο δείπνο η Ματσιντέ και ο Κερέμ λένε τα καλύτερα λόγια για τη μαγειρική της Γιλντίζ και της Ρεϊχάν.

Η Ρεϊχάν είναι θλιμμένη και ο Κερέμ το καταλαβαίνει. Η Ελίφ πηγαίνει στη Βιλντάν το φάρμακό της. Η Βιλντάν ξεκουράζεται στο δωμάτιό της. O Κερέμ πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει νερό και η Ρεϊχάν είναι ψυχρή απέναντί του. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Η Παρλά μιλάει με τη Χουμεϊρά για τον Κερέμ. Δεν μπορεί να ανεχθεί το γεγονός ότι ο Κερέμ υπερασπίζεται τη Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά είναι λυπημένη για τη σχέση με τον άντρα της. Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και απολογείται για τη συμπεριφορά του στη Χουμεϊρά. Δεν μπορεί να ρισκάρει να χάσει τη γυναίκα του γιατί έτσι θα χάσει και την οικογενειακή περιουσία.

Η Ελίφ εξακολουθεί να βοηθάει τη Βιλντάν παρά το γεγονός πως εκείνη της φέρεται απαίσια. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά διστακτικά γιατί πιστεύει πως θα της βάλει πάλι τις φωνές χωρίς λόγο. Όμως η Χουμεϊρά είναι χαρούμενη επειδή τα βρήκε με τον Ταρίκ. Δεν ξέρει ποιο κολιέ να βάλει και ζητάει τη γνώμη της Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν της λέει τη γνώμη της και η Χουμεϊρά βάζει το κολιέ, που επέλεξε. Τότε δίνει στη Ρεϊχάν το άλλο κολιέ ως δώρο. Η Ρεϊχάν δεν μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά της. Πηγαίνει στην κουζίνα χαρούμενη και λέει στη Γιλντίζ τι συνέβη.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments