Video

Η Ελένη Φουρέιρα τρέλανε κόσμο στην Κροατία

Η Ελένη Φουρέιρα τρέλανε κόσμο στην Κροατία
Ελένη Φουρέιρα: Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει αμέτρητους φαν και στο εξωτερικό.

Έφερε τον πανικό η Ελένη Φουρέιρα σε μεγάλο σόου στην Κροατία, με αποτέλεσμα οι θεατές στο άκουσμα του γνωστού τραγουδιού «Fuego» που αγαπήθηκε σε όλη την Ευρώπη από την Eurovision, άρχισαν να χορεύουν στους ρυθμούς του.

Πριν βιαστείτε να πείτε το προφανές, περιμένετε. Όχι, η Ελένη Φουρέιρα δεν πήγε σε τηλεοπτικό σταθμό της Κροατίας για να τραγουδήσει. Όχι η ίδια τουλάχιστον, αλλά μια έκδοσή της αρκετά πετυχημένη ήταν αυτή που εμφανίστηκε στο «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής Μάρκο Μπράιτς, ήταν αυτός που κλήθηκε να «μεταμορφωθεί» σε Ελένη Φουρέιρα για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Η αλλαγή του ήταν επιτυχημένη και το βίντεο έχει σαρώσει το διαδίκτυο!

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Η Φουρέιρα σαρώνει και στο Tik Tok

Ακόμα μία φορά ξεπέρασε τα σύνορα η Ελένη Φουρέιρα, καθώς μία από τα μεγαλύτερες επιτυχίες της έχει γίνει απόλυτο viral στην Κίνα. Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop, που έχει καταφέρει να μαγέψει όλη την Ευρώπη με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της, είναι αυτές τις μέρες ένα από τα hot πρόσωπα του κινεζικού TikTok, με τους εκατομμύρια χρήστες του να κάνουν videos στα οποία χορεύουν το «Tómame». Το «Tómame», μία από τις διεθνείς επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα, κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 2018.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, έγινε στο No. 1 στο iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μπήκε στο «New Music Friday», την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες, σε Ισπανία, Σουηδία και Φινλανδία. Μέχρι σήμερα το «Tómame» μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίτσα, που επί σειρά ημερών ήταν στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube, έχει ξεπεράσει τα 14 εκατομμύρια views. Η Ελένη Φουρέιρα έχει γράψει το «Tómame» μαζί με τους Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell και Markus Videsäter.

Γεννήθηκε στην Αλβανία, αλλά σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται έκτοτε. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη μίλησε για το συγκρότημα για το οποίος ανέφερε: “Ήμουν μωρό με άγνοια κινδύνου», δήλωσε για την περίοδο που ξεκίνησε με τις Mystic η Ελένη Φουρέιρα. “Μετά σου φεύγει ο αυθορμητισμός”, τόνισε η ίδια ενώ παραδέχτηκε ότι “όλα τα συγκροτήματα διαλύονται”. “Είμαι ευτυχισμένη”, αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα, συμπληρώνοντας ότι «όλοι οι άνθρωποι στο τέλος αναζητάμε την ευτυχία».

Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους. Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό. Από εκεί και μετά η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί διεθνή καριέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments