Αθλητισμός

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Φουλ επίθεση για το πρώτο τρίποντο οι “πράσινοι”

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Φουλ επίθεση για το πρώτο τρίποντο οι “πράσινοι”
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο ψάχνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλές ελπίδες για τους ανθρώπους της ομάδας. Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές πήραν μεταγραφή, ενώ ήρθε και νέος τεχνικός. Ο Ντάνι Πογιάτος αποδείχθηκε ανεπαρκής στο να φτιάξει μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον πάγκο του συλλόγου μόλις τρία παιχνίδια μετά. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με υποψήφιους τεχνικούς όσο το πρωτάθλημα είχε σταματήσει για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων.

Ο εκλεκτός του μεγαλομέτοχου της “πράσινης” ΠΑΕ είναι ο Λάζλο Μπολονι. Πρόκειται για τον Ρουμάνο έμπειρο τεχνικό που στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο άφιξη του νέου κόουτς έχει αρχίσει αρκετά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πορευθεί η ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή στο ματς με τον ΟΦΗ. Στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν.

Με δυο φορ για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Σε διάταξη με δύο επιθετικούς προσανατολίζεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, που όλα δείχνουν πως θα είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού την Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (16:00), εν αναμονή της άφιξης του Λάζλο Μπόλονι. Ο 42χρονος τεχνικός δοκίμασε 4-4-2 αλλά και 3-5-2 στις τελευταίες προπονήσεις. Μακέντα και Καρλίτος είναι οι επικρατέστεροι, αλλά δεν αποκλείεται ο Ιταλός να πλαισιωθεί από τον Χατζηγιοβάνη ως δεύτερο φορ. Εκτός μάχης είναι οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αγιούμπ και Αντονίτο, ενώ αμφίβολος είναι ο Χουάνκαρ που αν δεν προλάβει θα αντικατασταθεί από τον Ζαγαρίτη. Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Καμπετσής, που «ενεργοποιείται» μετά την αποχώρηση του Πογιάτος.

Αυτόν θέλει γυμναστή ο Μπόλονι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάζλο Μπόλονι εκτός από τον άμεσο συνεργάτη του, ζήτησε να έχει στο πλευρό του και τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα και το θέμα είναι ανοιχτό. Αυτή την στιγμή η κουβέντα ανάμεσα στον Ρουμάνο τεχνικό και τους «πράσινους» γίνεται για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του επιτελείου του, καθώς όλα τα υπόλοιπα ζητήματα έχουν λυθεί. Μόνιμη θέση ως άριστος γνώστης της κατάστασης του ρόστερ θα έχει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος όπως είναι γνωστό. Ο Μπόλονι σίγουρα θα φέρει έναν άμεσο συνεργάτη της δικής του επιλογής ενώ ζήτησε και τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα. Στο «πράσινο στρατόπεδο» υπάρχει ήδη στον ρόλο του γυμναστή τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Σταυρινός και στο Κορωπί λένε τα καλύτερα λόγια την δουλειά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments