Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος ΑΕΚ: Μόνο η Ένωση στο μυαλό του αν επιστρέψει στην Ελλάδα

Σωκράτης Παπασταθόπουλος ΑΕΚ: Μόνο η Ένωση στο μυαλό του αν επιστρέψει στην Ελλάδα
Σωκράτης Παπασταθόπουλος ΑΕΚ: Στο στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται ότι ο διεθνής στόπερ θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για την Ένωση.

Τα τελευταία χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το γεγονός ότι έχει φορέσει τις φανέλες των Μίλα, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Άρσεναλ λέει πολλά για την ποιότητα. Ωστόσο τα χρόνια περνάνε και σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει και το τέλος της καριέρας του. Ο ίδιος πιστεύει ότι έχει κάποια καλά χρόνια μπροστά του και θέλει να τα περάσει στο εξωτερικό.

Πριν λίγο καιρό ενημερώθηκε από τον Μικέλ Αρτέτα ότι δεν υπολογίζεται για βασικός στην Άρσεναλ. Ο ίδιος ψάχτηκε για να αποχωρήσει και η Νάπολι ήταν έτοιμη να τον κάνει δικό της. Ωστόσο η μεταγραφή του Κουλιμπαλί στην Σίτι δεν έγινε ποτέ και έτσι η Ιταλική ομάδα δεν χρειάστηκε να προχωρήσει στην αγορά άλλου αμυντικού. Έτσι ο διεθνής στόπερ έμεινε στο Λονδίνο τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο και τότε θα εξετάσει και πάλι τις επιλογές του.

Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα και η ΑΕΚ

Το φετινό καλοκαίρι το όνομα του έμπειρου στόπερ έπαιξε για τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που αποχωρούσε τελικά ο Ρούμπεν Σεμέδο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Σωκράτη να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα για λογαριασμό των πρωταθλητών. Ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες για δυο λόγους. Αρχικά ο ίδιος ο παίκτης δεν σκέφτεται να επιστρέψει στη χώρα μας και επίσης στο τραπέζι πέφτει ο παράγοντας της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παίκτη λένε ότι αν τελικά πάρει την απόφαση να επιστρέψει κάποια στιγμή στη χώρα μας αυτό θα γίνει μόνο για λογαριασμό της ΑΕΚ. Άλλωστε το έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι η πρώτη του επιλογή από την Ελλάδα είναι η Ένωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “κιτρινόμαυροι” ήταν αυτοί που τον ανακάλυψαν και σε μικρή ηλικία τον έβαλαν στα βαθιά δίνοντας του την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω. Οι φίλοι της ΑΕΚ σίγουρα θα ήθελαν πολύ να τον δουν αρχηγό κάποια στιγμή στο νέο γήπεδο. Στην παρούσα φάση αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει μακρινό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments