Αθλητισμός

Στέφανος Αθανασιάδης: Κλείνει σε ομάδα έκπληξη ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ

Στέφανος Αθανασιάδης: Κλείνει σε ομάδα έκπληξη ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ
Στέφανος Αθανασιάδης: Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλων Λάρισας.

Πριν από μερικά χρόνια ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν ένα από τα πιο αξιόπιστα σέντερ φορ στην Ελλάδα. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο. Ωστόσο με την πάροδο των ετών άρχισε να πέφτει κατακόρυφα η απόδοση του. Το μεγάλο συμβόλαιο που είχε καταφέρει να κερδίσει με την απόδοσή του εξελίχθηκε σε βάρος για τον προϋπολογισμό της ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2017.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Ισραήλ. Με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα δεν κατάφερε να βρει τον εαυτό του καθώς μπόρεσε να πετύχει μόλις ένα γκολ. Ένα χρόνο αργότερα έψαχνε και πάλι ομάδα και τελικά επέλεξε να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από μια σεζόν και μόλις δυο τέρματα αποχώρησε το καλοκαίρι του 2019. Έκτοτε αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ενδιαφέρον του Απόλλων Λάρισας για τον Κλάους

Παίκτη προκειμένου να ενισχύσει την επίθεση του, έπειτα από το «ναυάγιο» που υπήρξε στην μεταγραφή του Σάκη Κανούλα αναζητά ο Απόλλων Λάρισας. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η θεσσαλική ομάδα είναι αυτή του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στο ρόστερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αθανασιάδης έχει κάποια καλά χρόνια μπροστά του καθώς είναι 32 ετών. Μένει να φανεί αν μπορεί να κάνει το restart με την ομάδα της Λάρισας. Ο ίδιος έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη εξιγόντας τα λάθη που έκανε στην καριέρα του. “«Είμαι στο χωριό για να δω τους δικούς μου. Είχα καιρό να έρθω λόγω της κατάστασης. Είχα κάνει προπονήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνη για δύο μήνες. Στην αρχή ήταν γνωστός μου ο γυμναστής που είχα στα Γιάννενα και του είχα μιλήσει για να κάνω προπονήσεις. Κάποια στιγμή ο γιος του προέδρου ζήτησε να μιλήσουμε, ήρθε ο Παράσχος σταμάτησαν οι συζητήσεις και μου είπαν ότι δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σίγουρα γίνονται λάθη στην όλη πορεία. Σίγουρα έκανα κάποιες κινήσεις, δεν βρήκα αυτό που ήθελα, συνάντησα εμπόδια. Ένα από τα λάθη μου ήταν που έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ένα από τα σημαντικά. Πήγα στο Ισραήλ αλλά μετά έπρεπε να κάνω άλλη επιλογή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments