Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Αλλαγμένος ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων”

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Αλλαγμένος ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων”
Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αλλαγμένος σε σχέση με όσα γνωρίζαμε από την περασμένη σεζόν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε χωρίς προπονητή και οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να κινηθούν στην αγορά της Πορτογαλίας. Οι “ασπρόμαυροι” δεν δίστασαν να πληρώσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να αποκτήσουν τον Αμπέλ Φερέιρα από την Μπράγκα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε μπροστά του την πρόκληση του Champions League. Ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ δεν έφερε τριγμούς εξαιτίας της καλής συνολικής παρουσίας.

Ωστόσο ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την Σλάβια Μπραντισλάβας έφερε την πρώτη γκρίνια για τον Πορτογάλο. Επιπλέον ήταν αρκετά φρέσκος για να δεχτεί έντονη κρητική. Αυτό δεν άργησε να έρθει όταν άρχισαν να έρχονται τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα. Τελικά ο ΠΑΟΚ τελείωσε τη χρονιά με Ευρωπαϊκή αποτυχία και χωρίς να αποκτηθεί κανένας τίτλος.  Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης έσωσε κάπως τα πράγματα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η μεγάλη αλλαγή του Αμπέλ Φερέιρα

Οι άνθρωποι της ομάδας ισχυρίζονται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει τη φετινή σεζόν. Ο Φερέιρα έλαβε διαβεβαιώσεις ότι θα μείνει στη θέση του προπονητή και ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο να μπει στους ομίλους του Champions League. Μπορεί αυτό να μην έγινε, αλλά η παρουσία στους ομίλους του Europa League αφήνει θετική αίσθηση. Επίσης η ομάδα θα βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από αυτή την πρόκριση.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι πιο κοντά στους παίκτες του και έχει κερδίσει ξανά τα αποδυτήρια. Βέβαια το επόμενο διάστημα ο Πορτογάλος θα έχει ένα σημαντικό πονοκέφαλο. Η παραμονή του Λέο Μάτος και η επικείμενη επιστροφή του Βιεϊρίνια του βάζουν δύσκολα καθώς θα πρέπει να τους χωρέσει στα πλάνα του. Με παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη απετράπη το «διαφαινόμενο» διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Οι δύο άντρες είχαν συνομιλία μέσω skype και συζήτησαν για… τέσσερις ώρες, λύνοντας τις όποιες παρεξηγήσεις τους με αμοιβαίες οπισθοχωρήσεις. Ο Πορτογάλος στη συνέχεια συζήτησε με τον προπονητή της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα, καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα και έπρεπε να βρεθεί και πάλι σημείο επαφής. Συζήτησαν για τρεις ώρες, έλυσαν τις όποιες διαφωνίες τους και έδωσαν τα χέρια για νέα συνεργασία.

Ο Βιεϊρίνια την Τρίτη (20/10) ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη, θα επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ φαίνεται πως οι ετήσιες απολαβές του θα είναι γύρω στις 600.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments