Lifestyle

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στο Βασικό Ένστικτο

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στο Βασικό Ένστικτο
Σάρον Στόουν: Μίλησε για τον εμβληματικό της ρόλο στην ερωτική ταινία θρίλερ του 1992 «Βασικό Ένστικτο».

Με τη Σάρον Στόουν να στοχεύει να πάρει τον ρόλο στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», αποφάσισε να φτάσει στα άκρα καθώς πριν τη συμμετοχή της σε αυτό το έργο, προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα.

Μάλιστα, πριν από δύο ημέρες κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως στα νιάτα της δεν ήταν άγρια, αλλά κινούνταν με στρατηγική. Για αυτό και πόζαρε γυμνή για το περιοδικό Playboy. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε το εξής: «Αποφάσισα να κάνω μια φωτογράφηση για το Ρlayboy, επειδή ήθελα να παίξω στην ταινία Βασικό Ένστικτο».

«Δεν είχα καταλάβει τι θα συνέβαινε όταν έκανα την ταινία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σάρον Στόουν για τη φήμη που απέκτησε μετά το θρίλερ. «Νομίζω ότι ήταν το σωστό μέρος για εμένα και ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να πάρω αυτό τον ρόλο. Δεν είχα καταλάβει τι θα συνέβαινε όταν έκανα την ταινία». Αυτό που συνέβη βέβαια, ήταν να χαρακτηριστεί σύμβολο του σεξ και οι θαυμαστές της να παραληρούν στο πέρασμά της.

Η Σάρον Στόουν βάζει «τελεία» στα ραντεβού

Φυσικά, η φήμη που απέκτησε, επέτρεψε στη Σάρον Στόουν να κάνει πολλές ταινίες υψηλού προφίλ. Όσο για τους άνδρες, όπως δήλωσε η 62χρονη ηθοποιός έχει κλείσει τον κύκλο της και δεν πρόκειται να ξαναβγεί ραντεβού. Εξάλλου, η τελευταία της σχέση ήταν πριν από δύο χρόνια με έναν άνδρα 20 χρόνια μικρότερό της. «Τελείωσα με τα ραντεβού. Χόρτασα από αυτά», δήλωσε στην Ντρου Μπάριμορ.

Και όταν η Ντρου της είπε πως νιώθει και η ίδια έτσι και τη ρώτησε γιατί επέλεξε να μείνει μακριά από τις σχέσεις, η Σάρον Στόουν απάντησε: «Επειδή θεωρώ πως οι άνθρωποι είναι ανέντιμοι και δεν αξίζουν τον χρόνο μου. Μου αρέσει να είμαι μόνη ή να περνώ τον χρόνο μου με τα παιδιά μου και τους φίλους μου. Απλώς νιώθω ότι δεν χρειάζομαι άλλο παιδί. Δεν νιώθω ότι οι άνδρες βρίσκονται στο ίδιο μέρος με τις γυναίκες πλέον. Έχω πραγματικά πολύ καλούς άνδρες φίλους, αλλά νιώθω ότι όταν πρόκειται για συναισθηματική ωριμότητα στην σχέση, οι άνδρες και οι γυναίκες είναι φαινομενικά σε διαφορετικά σημεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments