Video

Απίθανο πόσα πήρε η Δέσποινα Μοιραράκη από μια πώληση χαλιού

Απίθανο πόσα πήρε η Δέσποινα Μοιραράκη από μια πώληση χαλιού
Δέσποινα Μοιραράκη χαλιά: Στην τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίστηκε, μίλησε για τα χαλιά, την πρόταση που είχε για να είναι στο Just The 2 Of Us αλλά και την καθημερινότητά της.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του OPEN για το Σαββατοκύριακο «Έλα Χαμογέλα» ήταν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου η «βασίλισσα των χαλιών», η Δέσποινα Μοιραράκη.

Έτσι λοιπόν, στην τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για τα χαλιά, την πρόταση που είχε για να είναι στο Just The 2 Of Us αλλά και την καθημερινότητά της. Αρχικά για το τηλεοπτικό σόου του OPEN αποκάλυψε το εξής: «Ο Κοκλώνης με τρέλανε. Με ήθελε κοντά του, αλλά εγώ δεν ξέρω να τραγουδάω».

Και συνέχισε: «Είναι φίλος μου, αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες του show. Είμαι επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα και δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Επειδή θέλω ό,τι κάνω να αγγίζει την τελειότητα, θα έπρεπε να απορρίψω τις υπόλοιπες ιδιότητες και δυστυχώς δεν γίνεται». Όσον αφορά στα πιο ακριβά χαλιά που έχει πουλήσει, είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πουλήσει στην επιχειρηματική μου δραστηριότητα χαλί που έχει φθάσει τα 100.000 ευρώ. Και σε εκπομπή έχω πουλήσει σε επιχειρηματία χαλί αξίας 15.000 ευρώ».

Όσο για το πώς ξεκίνησε η Δέσποινα Μοιραράκη να ασχολείται με την πώληση χαλιών, όλα ξεκίνησαν σε ένα ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο και αγόρασε αντίκες και έργα Τέχνης. Γνώρισε έναν έμπορο από την Περσία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οποίος της χάρισε το πρώτο της χαλί. Έξι μήνες αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος την έπεισε να πάρει ένα μεταξωτό περσικό χαλί προκειμένου να το πουλήσει.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η μόνη γυναίκα επιχειρηματίας χαλιών που αγοράζει απευθείας από τις χώρες παραγωγής του

Έτσι έγινε και η αρχή. Το 1990 άνοιξε το πρώτο δικό της κατάστημα στην Κηφισιά. Ξεκίνησε μόνη της παλεύοντας με μεγάλα ονόματα. Με πείσμα και πολύ δουλειά έφτασε σήμερα στην κορυφή στον τομέα πώλησης χειροποίητων χαλιών. Έχει λάβει βραβεία επιχειρηματικότητας από Ελλάδα και εξωτερικό ενώ είναι η μόνη γυναίκα επιχειρηματίας χαλιών παγκοσμίως που αγοράζει απευθείας από τις χώρες παραγωγής τους (Ινδία, Περσία, Πακιστάν).

Να αναφέρουμε πως τελειώνοντας το σχολείο γνώρισε και παντρεύτηκε τον Κώστα Μοιραράκη. Μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Αναστάσιο. Ο Κώστας ήταν έμπορος έργων Τέχνης. Κάποια προβλήματα υγείας τον ανάγκασαν να μείνει αρκετά χρόνια εκτός δουλειάς. Έτσι, η Δέσποινα κράτησε μόνη της το κατάστημα που είχαν. Ο δεύτερος σύζυγος της με τον οποίο παντρεύτηκε στις 1 Ιουνίου του 2011, είναι ο πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, Γιάννης Κοντούλης. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments