Lifestyle

Νάντια Μπουλέ: Ο ρόλος της στην Αγγελική και η αποκάλυψη για τα προσωπικά της

Νάντια Μπουλέ: Ο ρόλος της στην Αγγελική και η αποκάλυψη για τα προσωπικά της
Νάντια Μπουλέ: Λαμπερή και χαμογελαστή, φαίνεται πως διανύει μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Νάντια Μπουλέ.

Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς «Αγγελική», μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν της αρέσει σαν έννοια η λέξη «ο σύζυγός μου» ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της.

«Στα επαγγελματικά έχω υπάρξει σίγουρα πάρα πολύ τυχερή,. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι εδώ που βρίσκομαι θα είχα κάνει αυτά τα πράγματα που έχω καταφέρει να κάνω και με τους ανθρώπους που τα έκανα. Στα προσωπικά αν με ρώταγες παλιότερα θα σου έλεγα άστο μωρέ αλλά είμαι πολύ καλά. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι. Μην λέμε και βαριές κουβέντες ότι βρήκα το λιμανάκι μου».

Να θυμίσουμε πως η Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ιδρύσει την εταιρεία WellB by Nadia Boule, με οργανικά προϊόντα. όπως μέλι, αλάτι, ξύδι κ.α. Ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο του θεάματος, σε ηλικία 11 ετών, μέσα από την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, «Bravissimo».

Σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε η συνεργασία της με το κανάλι MAD TV, η οποία διήρκησε τέσσερα χρόνια. Εκεί παρουσίασε τις εκπομπές «Live @ 8» και «Room 8». Από το 2006 και για δύο σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια του Νίκου Παπαδάκη στην εκπομπή «Lifestyle» στο ALTER ενώ τη σεζόν 2008 – 2009 συμμετείχε στην εκπομπή του MEGA, «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» ως μια από τους συμπαρουσιαστές του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ενδιάμεσα, έκανε δύο guest εμφανίσεις στις σειρές «Λατρεμένοι μου γείτονες» (2008) και «Όλα στον αέρα» (2009).

Από την άλλη, δεν δίστασε να αναφέρει η ηθοποιός τη λέξη αφαιρεί, σύμφωνα πάντα με την ίδια, το ερωτικό κομμάτι: «Αυτό το, ο σύζυγός μου, με κάνει να πάθω… Δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ βαρύ αυτό το για πάντα. Ο σύζυγός μου που τώρα έρχομαι εδώ να το εδραιώσω. Ο άντρας μου μου ακούγεται καλύτερο. Το αγόρι μου επίσης μου αρέσει πολύ σαν φράση. Όχι δεν θέλω μονόπετρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Νάντια Μπουλέ στη Ναταλία Γερμανού:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments