Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [19/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [19/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [19/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [19/10/20].

Κριός

Αν καταλάβεις πως μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου παρεκκλίνει από το βασικό της θέμα, τότε καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Όμως ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, μην αφήσεις την ανυπομονησία να τροφοδοτήσει τις κινήσεις σου τώρα. Μια συμφωνία ή μια δέσμευση μπορεί να μην βρίσκεται στη σταθερή βάση που πίστευες πως ήταν. Για αυτό, φρόντισε να επανεκτιμήσεις και ν’ αναθεωρήσεις ό,τι έχει συμφωνηθεί όπου είναι απαραίτητο.

Ταύρος

Αν η ερωτική σου ζωή έχει πολλούς περισπασμούς για τις προτιμήσεις σου, τότε δεν είσαι υποχρεωμένη να το ανεχτείς. Βρες χρόνο για να επαναξιολογήσεις τις ρομαντικές σου περιστάσεις σε πιο ήρεμο, πιο ήσυχο περιβάλλον. Λίγος χρόνος με τον εαυτό σου, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι τώρα.

Δίδυμοι

Θα νιώσεις πως τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου, μετά από ένα διάστημα απομάκρυνσης. Η ενίσχυση του δεσμού σου θα είναι ευκολότερη, αν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, τι είναι αυτό που επιθυμείς να βιώσεις. Θα εκπλαγείς ανακαλύπτοντας τι μπορεί να καταφέρει, το άνοιγμα των γραμμών επικοινωνίας με το ταίρι σου. Καιρός όμως ήταν να συμβεί.

Καρκίνος

Αν και ίσως κουραστείς να ψάχνεις μέσα σου για να καταλάβεις τι είναι αυτά που θέλεις να απολαύσεις στην ερωτική σου ζωή, ο μετασχηματισμός που προσφέρεται καθιστά την προσπάθεια αξιόλογη. Γνωρίζεις πως έχεις ρεαλιστικές επιθυμίες και ανάγκες. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να συμπεριφερθείς με ηρεμία, για να τα καταφέρεις. Δούλεψέ το αυτό μέσα σου, ώστε να θέσεις πιο δυνατά θεμέλια στο δεσμό σου. Αυτή η διαδικασία δε θέλει βιασύνες.

Λέων

Αισθάνεσαι πως σε απασχολούν ήδη πολλά, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσεις και τις διαφωνίες που προκύπτουν στη σχέση σου. Είναι όμως σημαντικό να αποδεχτείς, πως πρέπει να ασχοληθείς με τις μεταβαλλόμενες ερωτικές σου συνθήκες. Η ευελιξία και η σωστή αντιμετώπιση κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου, θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες. Επίσης ό, τι έχει γίνει κουραστικό ή προβλέψιμο στο δεσμό σου, θα λάβει ιδιαίτερη προσοχή από το σύμπαν τώρα.

Παρθένος

Καθώς αντιμετωπίζεις τις καινούργιες σου φιλοδοξίες θα ανακαλύψεις πόσο συναισθηματικά συνδεδεμένη είσαι μ’ αυτές. Ζητήματα που αφορούν τον έλεγχο, την ισχύ και την ισορροπία ενδέχεται να χρειαστεί να αντιμετωπιστούν ρεαλιστικά. Ακόμα κι αν κάνεις κάποια επαγγελματικά ή ενδοοικογενειακά βήματα, θα χρειαστούν προσεκτικές κινήσεις στα ερωτικά σου. Για αυτό, ετοιμάσου να ανακαλέσεις την ένθερμη ενέργεια που εφαρμόζεις αλλού, επειδή είναι πολύ έντονη και δεν χρειάζεται τώρα.

Ζυγός

Έχεις επιλέξει μέχρι ποιο βαθμό θα επιτρέπεις σε απογοητευτικά η ενοχλητικά θέματα της προσωπικής σου ζωής να επηρεάζουν την ερωτική σου. Ο αγαπημένος σου θα είναι μάλλον υποστηρικτικός…αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Κι αυτό μόνο αν η επιθυμία σου να του ανοιχτείς δε φανεί σαν επιθετικότητα. Πρέπει να αντιμετωπίζεις τα συναισθήματά σου. Για αυτό φρόντισε να μάθεις να τα διαχειρίζεσαι! Διαφορετικά… άφηνέ τα στο κατώφλι.

Σκορπιός

Νιώθεις πως οι άνεμοι της αλλαγής συνεχίζουν να φυσούν στον συναισθηματικό σου κόσμο. Μην πιστέψεις όμως πως θα μετατραπούν σε μια ανεξέλεγκτη θύελλα. Η λαχτάρα που έχεις για καινούργιες περιπέτειες είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση- είναι κατανοητή. Αν ξεκαθαρίσεις όμως μέσα σου, τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις και πάρεις τα απαραίτητα και λογικά μέτρα, θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και ν’ αναζωογονήσεις το πεινασμένο πνεύμα σου, που αναζητάει συγκινήσεις.

Τοξότης

Θα χρειαστεί να δείξεις αποφασιστικότητα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Μπορεί με το ταίρι σου, να έχετε προσκολληθεί στη ζώνη άνεσης της σχέσης σας. Όμως υπάρχει μια ανισορροπία σχετικά με το μοίρασμα των ευθυνών που έχετε αναλάβει. Ενδέχεται να αντιμετωπιστούν ορισμένες δυναμικές ισχύος, αλλά προσπάθησε να δεις τις μεταβολές αυτές σαν κάτι χρήσιμο κι όχι σαν ανεπιθύμητες αναταραχές.

Αιγόκερως

Κάποιες ρομαντικές συνθήκες ή περιστάσεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Υπάρχουν όμως τα σταθερά θεμέλια, για να χτίσεις κάτι. Αν οποιαδήποτε στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν δεν έχει φέρει αλλαγές ή κάποιο καθησυχαστικό αποτέλεσμα, ίσως είναι καιρός να διευρύνεις ορισμένα όρια ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ίσως, όταν αντιμετωπίσετε έναν περιορισμό στη σχέση σας, συνειδητοποιήσετε πόσο ανασταλτικός παράγοντας είναι, για την εξέλιξη του δεσμού σας.

Υδροχόος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες και να διαχειριστείς τα μεγάλα σου συναισθήματα. Αυτό που προκύπτει με τα ερωτικά σου μπορεί να σε εκπλήξει και ίσως δεν πάρεις το βλέμμα σου από αυτό που αξίζει να εκτιμήσεις ή να γιορτάσεις στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Να ξέρεις όμως, πως οποιαδήποτε «κακή» ενέργεια εκδηλώνεται, μπορεί να είναι τόσο «κακή» όσο της επιτρέπεις να είναι.

Ιχθύες

Η ευαισθησία σου θα απαιτήσει προσεκτικό χειρισμό ή διαχείριση αυτή τη στιγμή. Αυτό θα συμβεί αν αντιδράσεις έντονα σε κάτι που θα πει ή θα κάνει ο αγαπημένος σου. Ξέρεις ότι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες, είναι να θυμώσεις ή να αναστατωθείς. Αλλά θα σου φανεί δύσκολο να του πεις πως έχει ξεπεράσει μια συναισθηματική γραμμή. Επικεντρώσου στο σωστό τρόπο αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου και μην διακινδυνεύσεις να εντείνεις την κατάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments