Αθλητισμός

Πέπε Βινάγκρε: Στα πλάνα του Μαρτίνς για το ματς με τη Μαρσέιγ

Πέπε Βινάγκρε: Στα πλάνα του Μαρτίνς για το ματς με τη Μαρσέιγ
Πέπε Βινάγκρε: Και οι δύο ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για το ματς με την Μαρσέιγ, αλλά δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πείσουν τον Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς με την Μαρσέιγ και ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την καλύτερη δυνατή αποστολή για την ομάδα του. Σύμφωνα με το gavros.gr, συνεχίζουν να υπάρχουν σκέψεις για τη συμμετοχή κάποιων ποδοσφαιριστών στο ματς. Συγκεκριμένα ο Πέπε Ροντρίγκες και ο Ρούμπεν Βινάγκρε, ανυπομονούν για τον αγώνα και προσπαθούν να «πείσουν» τον Μαρτίνς.

Τόσο ο Πέπε όσο και ο Βινάγκρε μετράνε αντίστροφα για την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αλλά παίζουν με διαφορετικές πιθανότητες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Πέπε έχει περισσότερες πιθανότητες, μιας και είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Φυσικά, δεν ξέγραψε κάτι για τον Βινάγκρε, αλλά τόνισε πως πολλά θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν το κρίσιμο ματς αλλά τελικά δεν θα το δουν από κοντά, καθώς ανακλήθηκε η χθεσινή απόφαση που έλεγε ότι ο κόσμος θα επέστρεφε στις κερκίδες με όρους και προϋποθέσεις. Υπενθυμίζουμε ότι ανάμεσα στα ματς που θα γινόταν παρουσία φιλάθλων, ήταν και το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού, εξήγησε γιατί η κυβέρνηση με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε πίσω τη χθεσινή της απόφαση για τη μερική επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα. Ο λόγος, όπως ανέφερε, ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν πως προέκυψαν νέα στοιχεία, σχετικά με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς η κατάσταση είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη.

«Κατά πλειοψηφία, χτες Δευτέρα το απόγευμα, οι λοιμωξιολόγοι αποφάσισαν να μπει κόσμος στα γήπεδα, αλλά κατόπιν προέκυψαν νέα στοιχεία, καθώς η κατάσταση είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη», δήλωσε αρχικά ο κ. Αυγενάκης στον Alpha 9,89. Έπειτα, πρόσθεσε πως: «Η κυβέρνηση έχει χειριστεί με απόλυτη υπευθυνότητα, προνοητικότητα και αποφασιστικότητα την πανδημία και έχει πάρει τα εύσημα διεθνώς. Έχουμε έναν Πρωθυπουργό που δεν διστάζει να πάρει αντιδημοφιλείς, αποφάσεις ειδικά αν αυτές στοχεύουν στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η νέα επιδημιολογική εικόνα άλλαξε τα δεδομένα

Η συζήτηση με τη Super League 1 για είσοδο περιορισμένου ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες. Από τη Λίγκα έχει εκπονηθεί ένα εξαιρετικό και λεπτομερέστατο επιχειρησιακό σχέδιο, με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Πάνω σε αυτό το σχέδιο συνεργαστήκαμε με τον Νίκο Χαρδαλιά και με την υγειονομική επιτροπή, ώστε να ολοκληρωθεί ένα πρωτόκολλο που να επιτρέπει να μπει κόσμος στα γήπεδα με ασφάλεια. Την περασμένη Παρασκευή είχαμε μία εκτενή συζήτηση με την επιτροπή λοιμωξιολόγων. Ακολούθησε ένα σαββατοκύριακο στο οποίο έγιναν βελτιώσεις και βρισκόμασταν σε συνεχή επικοινωνία με ΕΟΔΥ ώστε να έχουμε την απόλυτη έγκριση.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε σχετικά για την επιδημιολογική εικόνα και αποφάσισε σήμερα το πρωί πως θα ήταν λάθος μήνυμα να μπει κόσμος στα γήπεδα αυτή τη χρονική στιγμή και ανέστειλε την απόφαση. Όλα είναι ρευστά, η εικόνα διαρκώς αλλάζει, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους και πάνω απ’ όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments