Lifestyle

GNTM spoiler αποχώρηση: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και ένα φαβορί αποχώρησε

GNTM spoiler αποχώρηση: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και ένα φαβορί αποχώρησε
GNTM spoiler αποχώρηση: Στο χθεσινό επεισόδιο επιβεβαιώθηκαν οι φήμες της προηγούμενης βδομάδας ότι ένα φαβορί θα φύγει από τον διαγωνισμό. Όντως η Ίριδα Παπουτσή δεν είναι πια στον διαγωνισμό.

Η χθεσινή αποχώρηση στο GNTM, ήταν η πρώτη μετά το makeover και πάντα έχει μια πικρή γεύση για τους διαγωνιζόμενους. Κι αυτό γιατί η παραγωγή έχει παρέμβει στην εμφάνιση των παικτών και πριν ακόμα τη συνηθίσουν κάποιος πρέπει να φύγει. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το στυλ κάποιου διαγωνιζόμενου είχε αλλάξει ριζικά (μακριά μαλλιά που κουρεύονται αγορέ) και ανάμεσα στα κλάματα για το νέο στιλ να έρχεται και η αποχώρηση.

Έτσι και φέτος, η αποχώρηση μετά το makeover, είχε μια πικρή γεύση κυρίως όμως γιατί αφορούσε ένα φαβορί του παιχνιδιού, την Ίριδα Παπουτσή. Τα spoiler που κυκλοφορούσαν όλη την εβδομάδα επιβεβαιώθηκαν.

Την προηγούμενη Τρίτη είδαμε μετά από αρκετά επεισόδια αναμονής το πολυπόθητο makeover των παικτών του Greece’s Next Top Model. Έπειτα από τέσσερις αποχωρήσεις, αυτές των Χρύσα, Αλεξάνδρα, Ξένια και Παναγιώτη Πέτσα, το makeover που όλοι περιμέναμε πραγματοποιήθηκε και οι αλλαγές ήταν πράγματι ριζικές, ιδίως για τις Ειρήνη και Λία, που αρχικά δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να τη δεχτούν.

Χθες λοιπόν, με ανανεωμένο look τα παιδιά πήγαν σε μία δοκιμασία αποχώρησης όπου φωτογραφήθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Η φωτογράφιση μετά το makeover

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, ήταν εκείνος, που επέλεξε τόσο τα ζευγάρια, όσο και τη συνθήκη και το όχημα της φωτογράφισης, επηρεάζοντας σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα. Η φωτογράφιση εξελίχθηκε στην πιο διασκεδαστική δοκιμασία και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο το σετ, όσο και τους κριτές στη συνέχεια στο πλατό.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν τα spoiler ανέφεραν πως μετά τον Παναγιώτη, αποχωρεί ένα ακόμη κορίτσι, και αυτό ήταν η Ίριδα Παπουτσή. Η Βίκυ Καγιά της είχε επανειλημμένα τονίσει πως πρέπει να προσπαθήσει κι άλλο και να βρει τον εαυτό της στα concept, διαφορετικά θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει την επόμενη φορά.

Η 25χρονη, λίγα λεπτά μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας, έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσω Instagram. H Ίριδα ευχαρίστησε την παραγωγή, τους συμπαίκτες και τους κριτές του, ενώ είπε πως η εμπειρία της ήταν συναρπαστική, αλλά τελείωσε άδοξα και με ένα σπασμένο χέρι. Το μοντέλο, που άλλαξε ριζικά εμφάνιση μετά το makeover του GNTM, εξήγησε νωρίτερα πως χτύπησε ενώ έκανε προπόνηση στον κήπο του σπιτιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments