Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 20/10 – Ο Στηβ είναι νεκρός και η Εύα συλλαμβάνεται

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 20/10 – Ο Στηβ είναι νεκρός και η Εύα συλλαμβάνεται
8 Λέξεις επεισόδια: Η αστυνομία μπαίνει στο εργοστάσιο του Μάρκου με ένταλμα έρευνας, καθώς έχουν πληροφόρηση για τα αναβολικά που παρασκευάζονται εκεί μέσα.

Ο Στηβ είναι νεκρός και η Εύα οδηγείται στο τμήμα, επειδή αυτή τον έσπρωξε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Μόλις μαθαίνει τα νέα, ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, καθώς όλη η επιχείρηση με τα αναβολικά κινδυνεύει να εκτεθεί. Η Βικτώρια βλέπει το νυφικό της έτοιμο για πρώτη φορά κι αντί να χαρεί, ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στη Σμαράγδα. Η Ιφιγένεια μιλάει στον Φρίξο για το παρελθόν της Ηλιάνας και ο επίδοξος ντεντέκτιβ την θεωρεί πλέον ύποπτη για τη δολοφονία της Αγγελικής Βανδώρου! Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έχουν την πρώτη τους επαγγελματική συνάντηση, η οποία όμως χαλάει από ένα απρόοπτο τηλεφώνημα.

Η Ιφιγένεια “χτυπάει” τον Σπύρο στον εγωισμό του και καταφέρνει να τον πείσει να πάει μαζί της στο Αγγλικό Νοσοκομείο. Ο Οδυσσέας φτιάχνει βαλίτσα και φεύγει απ’ το σπίτι, καθώς η κατάσταση με την Έρση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η αστυνομία μπαίνει στο εργοστάσιο του Μάρκου με ένταλμα έρευνας, καθώς έχουν πληροφόρηση για τα αναβολικά που παρασκευάζονται εκεί μέσα.

Η έρευνα της αστυνομίας στο εργοστάσιο του Μάρκου ολοκληρώνεται και παρόλο που δεν εντοπίζουν τίποτα, ο Μάρκος δεν καταφέρνει να καθησυχάσει τον Νικηφόρο και τη Ναυσικά που τον ρωτάνε τι εμπλοκή είχε με την παραγωγή αναβολικών. Ο Μιχαήλ πιέζει τη Βικτώρια να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που αισθάνονται και να μην προχωρήσει στον γάμο με τον Δημήτρη. Η Ολυμπία μαθαίνει ότι η Εύα κρατείται κι αναστατώνεται, ενώ ο Σίμος απολογείται που δεν την πίστεψε με την ιστορία της απαγωγής. Ο Οδυσσέας μετακομίζει σε ένα ξενοδοχείο και προχωράει το διαζύγιο με την Έρση, γεγονός που την προβληματίζει. Ο Άκης προσπαθεί να περάσει μια πολιτική γραμμή στο κανάλι, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιρρήσεις του Αιμίλιου. Η Εύα περνάει δύσκολες ώρες στο κρατητήριο.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments