Αθλητισμός

Live Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες

Live Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες
Live Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Με τον Ματιέ Βαλμπουενά στην ενδεκάδα τους οι «ερυθρόλευκοι», στον πάγκο ο Κώστας Φορτούνης. Ο Χοσέ Χολέμπας ξεκινάει στα αριστερά στην αμυντική γραμμή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ήρθε η ώρα! Έστω και στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός κάνει τη φετινή του πρεμιέρα τους ομίλους του Champions League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, που είχε να αντιμετωπίσει την τελευταία στιγμή την απουσία του Μαντί Καμαρά λόγω κορωνοϊού, επιλέγει να ξεκινήσει με τον πρώην παίκτη της Ολιμπίκ, Ματιέ Βαλμπουενά και να κρατήσει στον πάγκο τον Κώστα Φορτούνη. Στα αριστερά της άμυνας ξεκινάει ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ ο νεοφερμένος Ρούμπεν Βινάγκρε θα έχει τη δυνατότητα, αν ο Πορτογάλος τεχνικός τον επιλέξει, να περάσει ως αλλαγή στο ματς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Δείτε την αποψινή εμφάνιση των «ερυθρόλευκων»:

Από την άλλη ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει επιλέξει για βασικούς από τη μεριά της γαλλικής ομάδας τους: Μανταντά, Σακάι, Γκονθάλεθ, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Σανσόν, Πάπε Γκουέι, Ρονγκιέ, Τοβέν, Μπενεντέτο, Παγέτ.

Δείτε το επίσημο match programme του αγώνα

Να σημειώσουμε ότι ο Μαντί Καμαρά διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι αναμένεται να χάσει και τον επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Το ματς με τους «δράκους» θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου στην Πορτογαλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments