Αθλητισμός

Μασούρας Ολυμπιακός: Υπάρχει θέμα με τον παίκτη και τον Μαρτίνς ή όχι

Μασούρας Ολυμπιακός: Υπάρχει θέμα με τον παίκτη και τον Μαρτίνς ή όχι
Μασούρας Ολυμπιακός: Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου είναι από τα πιο πολύτιμα «γρανάζια» του Ολυμπιακού και οι φήμες που έχουν ακουστεί δεν ευσταθούν.

Ο Γιώργος Μασούρας μετά τη μετακίνησή του από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο συνεπείς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά. Σε 74 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ο 26χρονος άσος έχει πετύχει 17 γκολ και έχει μοιράσει 7 ασίστ. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι τάχα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν ευχαριστημένος από τον παίκτη, αλλά κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Πώς, όμως, ξεκίνησαν οι συγκεκριμένες φήμες; Αφορμή στάθηκε η αλλαγή του Μασούρα στο ματς με τον Ατρόμητο. Η εφημερίδα «Φως των Σπορ» σε ρεπορτάζ της αναφέρει: «Το γεγονός ότι ο Μαρτίνς έκανε αλλαγή τον Μασούρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν σημαίνει κάτι για τον ποδοσφαιριστή. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Έλληνα εξτρέμ, ενώ το σημαντικό είναι πως πρόκειται για ένα παιδί που δεν θα δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που ο Μασούρας γίνεται αλλαγή πριν βγει το ημίχρονο. Και με τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη είχε γίνει και με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο».

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Μασούρας είναι στη βασική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» για το αποψινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League.

Αντίθετα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαντί Καμαρά που νοσεί από κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε πρώτη η γαλλική Equipe. Ο αμυντικός μέσος από τη Γουινέα δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης (20/10) και όπως αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα είναι θετικός στον ιό. Το απόγευμα της Τρίτης ο 23χρονος χαφ ανέβασε stories στο Instagram, όπου βρισκόταν στο σπίτι του. Ο Καμαρά αναμένεται να χάσει και τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την  (27/10), μια μεγάλη απώλεια για το κέντρο του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου της Equipe Ματιέ Γκρεγκουάρ που αποκάλυψε την είδηση πρώτος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments