Αθλητισμός

Μαρτίνς Μαρσέιγ: Τα νεύρα του Πορτογάλου τεχνικού πριν από τον αγώνα

Μαρτίνς Μαρσέιγ: Τα νεύρα του Πορτογάλου τεχνικού πριν από τον αγώνα
Μαρτίνς Μαρσέιγ: Ο Πορτογάλος τεχνικός τα είχε... όλα, είχε και διάφορους να τον ρωτούν για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης της αποστολής για το χθεσινό ματς και ενοχλήθηκε.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα του Champions League, αλλά από ό, τι φαίνεται ο Πορτογάλος τεχνικός είχε νεύρα πριν την έναρξη του αγώνα. Όχι, αυτό δεν είχε να κάνει με τη σημασία του αγώνα, αλλά λόγω της κατάστασης με τον Μαντί Καμαρά που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Το Sportime αναφέρεται στη συγκεκριμένη κατάσταση και γράφει: Λίγο πριν τον αγώνα ωστόσο, ο «Agent Greek» αποφάσισε να γράψει για τα νεύρα που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς, που αφορούσε στην υπόθεση του Μαντί Καμαρά. Συγκεκριμένα κάποιοι υποστήριξαν ότι κατόπιν εντολής Μαρτίνς οι «ερυθρόλευκοι» καθυστέρησαν τη δημοσιοποίηση της θετικότητας του Καμαρά στον κορωνοϊό. Ρωτήθηκε μάλιστα σχετικά ο Πορτογάλος και άρχισε τα καντίλια, αφού είχε τη φούρια του είχε και κάτι… τέτοια».

Μετά τον αγώνα ο Μαρτίνς λογικά θα τα ξέχασε όλα αυτά, αφού ο Ολυμπιακός μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στους ομίλους και κατάφερε να πάρει με το σπουδαίο γκολ του Αχμέντ Χασάν τη νίκη απέναντι στη γαλλική ομάδα.

«Τέτοιες νίκες και τέτοιες μεγάλες βραδιές έπρεπε να τις ζούμε με τον κόσμο μας. Είναι δύσκολο να μην τους έχουμε μαζί μας. Για τη νίκη είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Τα καταφέραμε και δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό. Όμως δεν έχουμε καταφέρει ακόμη κάτι, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη και ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος. Πλέον κανείς δεν αμφισβητεί πως ο Ολυμπιακός πάει να προκριθεί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Νομίζω πως κερδίσαμε δίκαια. Ίσως πολλοί απορήσουν με τη χρησιμοποίηση του Φορτούνη και του Χασάν. Πήρα μεγάλο ρίσκο, γιατί το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε. Ευτυχώς το ρίσκο αυτό μας βγήκε σε καλό», είπε, ανάμεσα σε άλλα ο Πέδρο Μαρτίνς. Στη συνέχεια απάντησε για:

Το αν αλλάζουν τα δεδομένα του ομίλου: «Όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Ντραγκάο και θα παίξουμε όπως σε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του ανάλογα με τον αντίπαλο»

Την απουσία του Καμαρά και τον Πέπε: «Ο Πέπε είναι χωρίς παιχνίδια από τον Μάιο και είναι δύσκολο να ανταποκριθεί άμεσα σε τέτοια παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις. Θέλει χρόνο, δεν είναι έτοιμος όσον αφορά στον ρυθμό. Θα δούμε ποιοι θα παίξουν με Πόρτο. Μια μέρα θα σας πω την ενδεκάδα πριν το παιχνίδι (αστειευόμενος)».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments