Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τα τρία «αγκάθια» μετά τη βαριά ήττα στην Πορτογαλία

ΑΕΚ: Τα τρία «αγκάθια» μετά τη βαριά ήττα στην Πορτογαλία
ΑΕΚ: Η ήττα από την Μπράγκα έφερε πολλά εσωτερικά προβλήματα στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχασε για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια, από το 2011, και 11 εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Η ήττα, όμως, από την Μπράγκα έφερε πολλά εσωτερικά προβλήματα στην ΑΕΚ. Επίσης, υπάρχουν γκρίνιες από τους οπαδούς στους οποίους δεν άρεσε η εμφάνιση στην Πορτογαλία, οι επιλογές του Μάσιμο Καρέρα, αλλά και η συμπεριφορά του Μάρκο Λιβάγια που έγινε αλλαγή στην αλλαγή. Βέβαια, γκρίνια υπάρχει και για τις χαμένες ευκαιρίες του Νέλσον Ολιβέιρα που περνάει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Σε αυτά τα προβλήματα αναφέρεται η Livesport σε σχόλιό της: «Η Ένωση γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράγκα στην πρεμιέρα της στους αγώνες στη φάση των ομίλων και πλέον ο Ιταλός τεχνικός, αλλά και οι Νέλσον Ολιβέιρα και Μάρκο Λιβάια που ήταν οι απόλυτα αρνητικοί πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, βρίσκονται υπό κρίση! Για να ακριβολογούμε το μέλλον όλων τους είναι αβέβαιο, αφού ο 56χρονος προπονητής ευθύνεται για την εικόνα της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο και οι προσωπικές φιλοδοξίες ή τα «θέματα» που βγάζουν οι «βεντέτες» (τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι) κάνουν κακό την στην ομάδα».

Ο Μάσιμο Καρέρα μετά το ματς με την Μπράγκα στις δηλώσεις του δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό με τον Λιβάγια. «Το γκολ μας άλλαξε το ρυθμό. Είχαμε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες καλές στιγμές αλλά δεχθήκαμε γκολ στο 44′. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δυσκόλεψαν. Είχαμε την κατοχή, αλλά επιθετικά σε κάποια πράγματα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα, είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν το πράξαμε. Η Μπράγκα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και σκόραρε», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Στην ερώτηση για την αλλαγή του Λιβάγια, είπε συγκεκριμένα: «Προτιμώ να μην το σχολιάσω». Στη συνέχεια συνέχισε: «Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω, είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείξαμε, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν αντιδράσαμε στα λάθη μας και δεν γυρίσαμε να μαρκάρουμε. Και σε τέτοια ματς ο αντίπαλος μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Επίσης η αποτελεσματικότητα στην επίθεση δεν μου άρεσε. Όπως επίσης και η αντίδραση μας και στις τρεις φάσεις των γκολ που δεχτήκαμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments