Lifestyle

Ευγενία Δημητροπούλου σχέση: Δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο στην προσωπική ζωή η δουλειά

Ευγενία Δημητροπούλου σχέση: Δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο στην προσωπική ζωή η δουλειά
Ευγενία Δημητροπούλου σχέση: Η αξιόλογη ηθοποιός συστήθηκε καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό στη σειρά του Mega το «Νησί».

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21 Οκτωβρίου) η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η αξιόλογη ηθοποιός συστήθηκε καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό στη σειρά το «Νησί», αλλά και στην κινηματογραφική ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης», ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος». Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για το ενδεχόμενο να αφήσει για ένα διάστημα την υποκριτική, ώστε να αφιερωθεί στη δημιουργία οικογένειας.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, την οποία το θεατρικό κοινό είδε μεταξύ άλλων και στην παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω όλα» με τον Σταμάτη Φασουλή στο Παλλάς, αποκάλυψε αν το επάγγελμα της έχει αποτελέσει ποτέ εμπόδιο στην προσωπική της ζωή, πόσο σπουδαία θεωρεί τη συντροφικότητα, τη συμβίωση και τη δημιουργία οικογένειας.

«Δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο στην προσωπική ζωή η δουλειά. Δεν ξέρω αν θα έμενα εκτός δύο με τρία χρόνια. Είναι κάτι που σέβομαι, θαυμάζω τόσο πολύ, όταν κάποιος γίνεται γονιός και το θεωρώ κάτι ιερό. Αλήθεια σας θαυμάζω όλους εσάς που έχετε γίνει γονείς και δεν ξέρω πώς θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να σου πω ότι θέλω να μείνω εκτός και να έχω προσωπικό χρόνο με το πλασματάκι αυτό, μπορεί να σου πω ότι πνίγομαι και θέλω να έχω κάποια δραστηριότητα, για να είμαι εγώ καλά και να είναι και το παιδί καλά, οπότε…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Όσο για τις σπουδές στη Νομική, «το σίγουρο είναι ότι θέλει μεγάλη αφοσίωση. Έχω βρεθεί σαν δίκη. Παρακολούθησα και ποινικές δίκες. Και στη δίκη της 17 Νοέμβρη πηγαίναμε με κάποιες συμφοιτήτριές μου. Τότε ήμουν στη σχολή. Αισθανόσουν περίεργα που βρισκόσουν σε αυτόν τον χώρο και σε όλες τις διαδικασίες. Δεν ερχόσουν σε επαφή εννοείται με τους ανθρώπους που δικαζόντουσαν. Ήσουν από απόσταση. Γενικά το δικαστήριο θεωρώ πως είναι ένας φορτισμένος χώρος γιατί υπάρχουν άνθρωποι με αντικρουόμενα συμφέροντα», δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Να αναφέρουμε πάντως πως μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Άλκης Κούρκουλος, όχι μόνο έδωσαν τέλος στον έρωτά τους αλλά έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γλύπτη, Δημήτρη Ρουσσέτου. Οι δύο τους είναι μαζί από τον Ιούνιο της περυσινής χρονιάς και όσοι ζουν κοντά τους λένε πως είναι αχώριστοι αν και πέρασαν μερικά «σύννεφα» στον δεσμό τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments