Αθλητισμός

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Ανέβασε τις προσδοκίες του ΠΑΟΚ

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Ανέβασε τις προσδοκίες του ΠΑΟΚ
Ντόουγκλας Αουγκούστο: Μετά την καλή του εμφάνιση με το ματς με την Ομόνοια, ο Βραζιλιάνος ανέβασε τις μετοχές του στον ΠΑΟΚ, που ποντάρει στην καλή πορεία του παίκτη.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος ανέβασε πολύ την ομάδα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ομόνοια, καθώς όταν μπήκε στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι διαφορά στην εικόνα της επίθεσης ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Έτσι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ανεβάζει τις μετοχές του στον Δικέφαλο.

Ο Ντόουγκλας είχε να αγωνιστεί από την 1η Μαρτίου και όλο το προηγούμενο διάστημα δούλευε για να επανέλθει πλήρως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον οποίο αντιμετώπισε χωρίς χειρουργείο. Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ περίμεναν πώς και πώς αυτ΄την επιστροφή.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, είναι ένας από τους λόγους που δεν κρίθηκε τελικά απαραίτητο να αποκτηθεί μέσος στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Μέχρι να φτάσουμε στο νέο παράθυρο του Ιανουαρίου, ο Βραζιλιάνος θα τεσταριστεί για το κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει την τρίτη ολοκληρωμένη εναλλακτική λύση για την μεσαία γραμμή, μαζί με τους Σβαμπ και Ελ Καντουρί.

Ειδικά αυτή την περίοδο που ο Ομάρ είναι στα πιτς, έχει την ευκαιρία να υποσκελίσει τον Εσίτι που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο οργανωτικό κομμάτι. Πέρυσι είχε προλάβει να κάνει 22 ματς, με 2 γκολ και μία ασίστ, ωστόσο, έδειξε ότι δεν είχε προσαρμοστεί απόλυτα στην πρώτη χρονιά του εκτός Βραζιλίας. Τώρα, όμως, βρίσκεται έναν και πλέον χρόνο στην Ελλάδα και όλοι περιμένουν να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο που διαθέτει και να εξαπολύσει μερικούς από τους κεραυνούς του.

Με την ματιά στραμμένη στην Γρανάδα

Σε άλλα νέα της ομάδας, όλοι είναι προσανατολισμένοι στο ματς με την Γρανάδα την Πέμπτη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν ξανά στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα με τη Γρανάδα στην Ισπανία την Πέμπτη για το Europa League. Και όπως είναι αναμενόμενο, ο Άμπελ Φερέιρα αναμένει με αγωνία να διαπιστώσει την κατάσταση των Άνχελ Σφιντέρσκι και Άνχελ Κρέσπο. svg%3E

Πολλές οι πιθανότητες να αγωνισθεί ο Άνχελ Κρέσπο

Ο Πολωνός φορ είχε προχθές ενοχλήσεις στο γόνατο και σήμερα θα αξιολογηθεί η κατάστασή του, ενώ ο Ισπανός αμυντικός έχει ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό και ήδη ακολούθησε την Παρασκευή μέρος του προγράμματος, με τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή ξεκάθαρα με το μέρος του.

Απών ο Ομάρ Ελ Καντουρί

Δεδομένη είναι η απουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος θα χάσει και το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο που ακολουθεί, ενώ φυσικά έχει αποχωρήσει από το ρόστερ ο Λέο Μάτος (που πήγε στη Βάσκο ντα Γκάμα).

Εκτός και ο Βιεϊρίνια

Όσο για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, που τελικά ανανέωσε, η ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις θα καθυστερήσει καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Πορτογάλος ούτως ή άλλως θα χρειαζόταν κάποιες εβδομάδες για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Όσο για το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, είναι μονοετές και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το… σίριαλ που από το τέλος του καλοκαιριού απασχόλησε τον «Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης» και τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments