Αθλητισμός

Σεμέδο Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Μαρτίνς στην ανανέωση του συμβολαίου του

Σεμέδο Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Μαρτίνς στην ανανέωση του συμβολαίου του
Σεμέδο Ολυμπιακός: Το καλοκαιρινό σίριαλ της αποχώρησης του Πορτογάλου αμυντικού έληξε με θετικό τρόπο για την ομάδα του Πειραιά. Ποιος ο ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς.

Όλο το καλοκαίρι γραφόταν και ακουγόταν ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο θα αποχωρούσε από τον Ολυμπιακό με πιθανότερο προορισμό του την Μπενφίκα. Όμως, ο Πορτογάλος αμυντικός ανανέωσε μέχρι το 2024 και έτσι θα παραμείνει η «κολόνα» της άμυνας της ομάδας του Πειραιά.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή είχε ο Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα, ο Πορτογάλος ποτέ δεν έθεσε βέτο κατά της παραχώρησής του. «Απλώς, σταδιακά, κατάφερε να «κερδίσει» τον συμπατριώτη του με όσα του είπε και ουσιαστικά ο ίδιος «προκάλεσε» τον Ολυμπιακό στο να αλλάξει (μεταγραφική) ρότα βάζοντας στο τραπέζι το χαρτί της αναπροσαρμογής. Και, επίσης, να το υλοποιήσει και έγκαιρα, πριν οι κουβέντες κακοφορμίσουν», σημειώνει η εφημερίδα.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλές ποιοτικές λύσεις στις θέσεις των στόπερ, μια θέση που λόγω των καρτών κάθε ομάδα χρειάζεται παραπάνω από δύο ποδοσφαιριστές. Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Οπόρτο από το πρωί της Δευτέρας (26/10), καθώς την Τρίτη (26/10, 22.00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την πορτογαλική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Με αυτοπεποίθηση από το ματς με τη Μαρσέιγ

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ στην πρώτη αγωνιστική και θα παλέψουν για να φύγουν από το «Ντραγκάο» με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση, είτε ως δεύτερος είτε ως τρίτος. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στους Μασσαλούς έκαναν όλοι τους εξαιρετικό παιχνίδι και γι’ αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει σκοπό να κάνει ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η μοναδική αλλαγή θα είναι, όπως φαίνεται, στο κέντρο της άμυνας.

Ο Παπέ Σισέ αναμένεται να πάρει τη θέση του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή το πρωί της Δευτέρας (26/10). Έτσι, ο Σισέ θα αγωνιστεί στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο που θεωρείται σίγουρος για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Στις 18:30 (τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου της ομάδας του Πειραιά στο «Ντραγκάο» με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ζοζέ Σα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments