Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοιτάνε την περίπωσή του

Μάρκο Λιβάγια: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοιτάνε την περίπωσή του
Μάρκο Λιβάγια: Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ από Ιανουάριο θα είναι διαθέσιμος για υπογραφή οποιουδήποτε συμβολαίου και αυτό κάθε άλλο παρά αδιάφορους αφήνει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ωστόσο υπάρχουν εμπόδια και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον. Στην ΑΕΚ έχουν υπάρξει γκρίνιες για την απόδοση αλλά κυρίως για την συμπεριφορά, και το γεγονός ότι από Πρωτοχρονιά θα είναι ελεύθερος να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα, είναι κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Αυτό αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek».

Αν και εφόσον προκύψουν οι προϋποθέσεις, το θέμα είναι πως βόρεια – μεγάλη οικογενειακή καψούρα ο Κροάτης – υπάρχει θέμα με τα συμβόλαια, ενώ νότια, υπάρχουν σοβαρές – προπονητικές – επιφυλάξεις (πέραν του αγωνιστικού).

Σύννεφα στη σχέση ΑΕΚ με Λιβάγια

Δεν έχουν τελειωμό τα σενάρια που θέλουν τον Μάρκο Λιβάγια να έχει πρόβλημα με την ομάδα και το ανάποδο. Μετά το ματς με την Μπράγκα και την αλλαγή στην αλλαγή, έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις με τον Ίβιτς και Καρέρα και οι δύο πλευρές υποτίθεται συμφώνησαν να συνεχίσουν με στόχο το καλό της ομάδας. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportday, υπάρχει δυσαρέσκεια και για άλλους λόγους με τον Κροάτη.

Ο Λιβάγια έχει δεχτεί τελευταία κάποια μηνύματα αναφορικά με τις συναναστροφές του. Φυσικά, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι εχθροί. Αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο είναι. Κι αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας. Αλλά κάποιοι στο Μαρούσι και στα Σπάτα δυσφορούν από τις παρέες του Κροάτη. Και το πρόβλημα είναι ότι έκανε τα κονέ και σε συμπαίκτες του, αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα. svg%3E

Λιβάγια και Ίβιτς

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν προκαλεί για πρώτη φορά προβλήματα στην ΑΕΚ με τη συμπεριφορά του. Έχει πλούσιο ιστορικό ο Κροάτης επιθετικός στην Ένωση και σίγουρα οι κακές συνήθειες δεν κόβονται. Όπως αναφέρει και ο ιστότοπος to10.gr αργά ή γρήγορα, ο Λιβάγια θα ξαναφέρει μπελάδες, αφού όσο ταλέντο έχει, αλλά τόσο ιδιόρρυθμος είναι.

Ούτε λύθηκε η παρεξήγηση με τον Μάσιμο Καρέρα επειδή έτσι είπε ο Λιβάγια στον Ίλια Ίβιτς. Τι θα έλεγε ο Κροάτης στον τεχνικό διευθυντή του; Ότι θα τσακωθεί ξανά με τον Ιταλό προπονητή; Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα, αλλά το παρελθόν του Λιβάγια μας επιτρέπει να προβλέψουμε το μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments