Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [28/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [28/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [28/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [28/10/20].

Κριός 

Ήρθε ο καιρός να δοκιμάσετε μια αντισυμβατική προσέγγιση στις σχέσεις σας. Έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα σε ό,τι αφορά το στυλ και στην συμπεριφορά σας. Κάντε κάτι ανατρεπτικό. Έτσι για πείραμα, δοκιμάστε να ντυθείτε διαφορετικά από το συνηθισμένο και δείτε τι μπορεί να συμβεί.

Ταύρος 

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις σχέσεις σας υπό νέο πρίσμα. Αν ψάχνετε για σχέση, μην πάτε στα συνηθισμένα μέρη καθώς μπορεί να χάσετε μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες. Δοκιμάστε κάτι εναλλακτικό, όπως μια διάλεξη ή μια ομάδα που ασχολείται με πνευματικές αναζητήσεις.

Δίδυμοι

Μια αλλαγή είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν η σχέση σας έχει πέσει σε ρουτίνα, γιατί δεν κάνετε κάτι να της δώσετε μια πιο περιπετειώδη προσέγγιση; Κάντε μερικά πράγματα μαζί, που θα βοηθήσουν να επανέλθει η λάμψη στα μάτια και των δυο σας.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια ρομαντική περιπέτεια. Εάν είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε σχέση, είναι πιθανότερο να την βρείτε σε μέρη με αθλητικές δραστηριότητες, όπως στο γυμναστήριο. Φορέστε το πιο σέξι χαμόγελό σας και είστε έτοιμοι.

Λέων 

Δεν θα είναι μια ιδιαίτερα ρομαντική μέρα, αν ακολουθήσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα. Αν καθημερινά ντύνεστε συντηρητικά, δοκιμάστε να βάλετε κάτι πιο φανταχτερό. Αλλάξτε την συνηθισμένη σας διαδρομή για την δουλειά. Όλο και κάποιος/α καινούργιος/α θα σας προσέξει.

Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και θα ήταν κρίμα να μην το μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο. Βγείτε και διασκεδάστε, κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και δώστε προσοχή σε όποιον/α σας παρατηρεί. Είστε στα καλύτερά σας!

Ζυγός 

Εάν είστε καιρό σε μια σχέση, δοκιμάστε να αλλάξετε κάποια πράγματα σήμερα. Αφιερώστε χρόνο για να διασκεδάσετε, για να ακούσετε πραγματικά ο ένας τον άλλον και να μοιραστείτε ό,τι έχετε στην καρδιά σας. Και πάνω από όλα γελάστε μαζί και επανασυνδεθείτε.

Σκορπιός

Να είστε προετοιμασμένοι για ένα άγγιγμα περιπέτειας και ρομαντισμού στην ζωή σας σήμερα. Να περιμένετε το απροσδόκητο. Ήρθε η ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, για αυτό μην εκπλαγείτε αν πάτε κάπου απομακρυσμένα με τον/την αγαπημένο/η σας. Σίγουρα η σχέση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. svg%3E

Τοξότης 

Γίνετε λίγο πιο περιπετειώδεις στην ερωτική σας ζωή και δεν θα το μετανιώσετε. Αλλάξτε συνήθειες, δοκιμάστε καινούργια πράγματα, πειραματιστείτε. Οργανώστε δραστηριότητες με το ταίρι σας, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα κάνατε. Η σχέση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Αιγόκερως

Οι σύντροφοι βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα νοητική φάση σήμερα. Μπορεί να ανακαλύψετε μια εντελώς διαφορετική πλευρά του/της αγαπημένου/ης σας που θα σας ενθουσιάσει. Βγείτε και κάντε μερικά νέα και διαφορετικά πράγματα μαζί, που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά.

Υδροχόος

Σήμερα να περιμένετε κάποιες αλλαγές στην σχέση σας, ειδικά όσον αφορά τα όριά σας. Υπάρχουν πράγματα που κάνετε ως ζευγάρι και άλλα που δεν κάνετε. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε τους αυτοπεριορισμούς, να αρχίσετε να εξερευνάτε νέες επιλογές για το μέλλον σας.

Ιχθύες

Αν ψάχνετε σχέση, σήμερα πρέπει να ασχοληθείτε πρώτα και κύρια με την ντουλάπα σας. Πετάξτε η δωρίστε ρούχα με τα οποία δεν αισθάνεστε καλά όταν τα φοράτε. Βγείτε για ψώνια αλλά μην αγοράσετε τίποτα που θα σας κάνει να νιώθετε λιγότερο από ακαταμάχητοι. Η αλλαγή θα φανεί αμέσως.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments