Αθλητισμός

Γρανάδα – ΠΑΟΚ: Δύσκολο έργο στην Ανδαλουσία

Γρανάδα – ΠΑΟΚ: Δύσκολο έργο στην Ανδαλουσία
Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Στη σκιά των πληροφοριών για τον Αμπέλ Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας την Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Το 1-1 με την Ομόνοια μέσα στην Τούμπα δεν ήταν θετικό αποτέλεσμα καθώς οι “ασπρόμαυροι” ήθελαν τη νίκη στην έδρα τους κόντρα σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους. Για τη δεύτερη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ανδαλουσία για το παιχνίδι με την Γρανάδα. Η «νεοφώτιστη» σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ισπανική ομάδα, προέρχεται από νίκη μέσα στην Ολλανδία επί της Αϊντχόφεν και μάλιστα με ανατροπή (2-1), αποτέλεσμα που την καθιστά φαβορί για μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Οι Ισπανοί θα επιχειρήσουν να δώσουν… υπεραξία στην νίκη τους επί της Αϊντχόφεν, καθώς με ανάλογο αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα αποκτήσουν ουσιαστικό πλεονέκτημα πρόκρισης. Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ελληνική ομάδα, δεδομένου ότι μετά την εντός έδρας «γκέλα» με την Ομόνοια (1-1), εάν δεν πάρει έστω έναν βαθμό από την Γρανάδα, θα βρεθεί σε μειονεκτική, αλλά όχι μη αναστρέψιμη, θέση εν΄ όψει της συνέχειας. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ομόνοια υποδέχεται την Αϊντχόφεν, με τους Ολλανδούς να είναι το λογικό φαβορί και τους Κύπριους να θέλουν να αποδείξουν ότι η παρουσία τους στην φάση των ομίλων δεν είναι… διακοσμητική.

Τα πλάνα του…φευγάτου Φερέιρα

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για τον Αμπέλ Φερέιρα. Κάπως έτσι οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν στην άκρη τις όποιες πληροφορίες υπάρχουν για τη συμφωνία του Πορτογάλου τεχνικού με τη βραζιλιάνικη ομάδα και να παλέψουν το ματς με τους Ανδαλουσιάνους. Η Γρανάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ούσα στη δεύτερη θέση της Primera Division μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πιο έμπειρη ομάδα από την αποψινή αντίπαλό του.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, με τους Γιαννούλη και Ροντρίγκο ως φουλ-μπακ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μουργκ και ο Αντρίγια Ζίβκβοιτς, με τον Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments