Lifestyle

Adele: Η μεγάλη επιστροφή στο Saturday Night Live

Adele: Η μεγάλη επιστροφή στο Saturday Night Live
Adele: Την πρώτη της εμφάνιση ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση έκανε η γνωστή τραγουδίστρια.

Την παρθενική της εμφάνιση ως παρουσιάστρια έκανε η Adele η οποία ανέλαβε τη δημοφιλή εκπομπή «Saturday Night Live», όπως εξάλλου είχε ανακοινώσει η ίδια λίγες ημέρες πριν μέσω του προσωπικού της και επίσημου λογαριασμού στο Instagram.

Πρόκειται για τη μεγάλη επιστροφή της Adele η οποία δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί για την απώλεια βάρους της με την αλλαγή στην εμφάνισή της να είναι άκρως εντυπωσιακή καθώς η Adele εμφανίστηκε πραγματικά… μισή, γεγονός που σχολίασε ακόμα και η ίδια. Η εν λόγω εμφάνιση έγινε το βράδυ του Σαββάτου (24 Οκτωβρίου) στο «Saturday Night Live».

Η Adele, η οποία δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε αυτό το κομμάτι, δήλωσε νωρίτερα πως ήταν τρομοκρατημένη για αυτό το εγχείρημα, ενώ διευκρίνισε πως ένας από τους λόγους που το τόλμησε ήταν επειδή το άλμπουμ της δεν είναι ακόμη έτοιμο. «Το άλμπουμ μου δεν έχει τελειώσει και φοβάμαι πολύ να κάνω και τα δύο. Θα προτιμούσα να φορέσω μερικές περούκες, να πιω ένα ποτήρι κρασί (ή έξι) και απλά να δω τι θα συμβεί».

Αυτό σχολίασε κατά την έναρξη της παρουσίασης, εξηγώντας την απόφασή της να εμφανιστεί στην εκπομπή ως οικοδέσποινα και όχι ως φιλοξενούμενη με την ιδιότητα της τραγουδίστριας. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, η οποία έχει να κυκλοφορήσει νέο δίσκο από το 2015, δεν άφησε ασχολίαστη και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, που έχει συζητηθεί πολλάκις τον τελευταίο καιρό, καθώς έχασε πολλά κιλά.

«Ξέρω ότι φαίνομαι πάρα πολύ διαφορετική από τότε που με είδατε τελευταία φορά. Αλλά στην πραγματικότητα, εξαιτίας όλων των περιορισμών του κορωνοϊού και των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, έπρεπε να ταξιδέψω με πολύ λίγα πράγματα, έτσι μπορούσα να φέρω μόνο τον μισό μου εαυτό και αυτό που βλέπετε είναι το μισό που επέλεξα», σχολίασε με αυτοσαρκασμό, χιούμορ και χαμόγελο, η Adele αναφερόμενη φυσικά στην απώλεια του βάρους της.

Μάλιστα, οι δηλώσεις της έκαναν το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα, ενώ οι θαυμαστές της δεν έμειναν ανικανοποίητοι, καθώς η Adele τραγούδησε και μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες, ενώ διακωμώδησε το διάσημο ριάλιτι «Bachelor».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments