Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή

Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή
Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Αβέβαιο αν θα υπογράψει σε νέο συμβόλαιο ή όχι.

Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται για το αν θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο αλλά φαίνεται πως είναι κατασταλαγμένος ως προς το τι θα γίνει από τη νέα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με ό,τι αναφέρει η στήλη Agent Greek στο Sportime της Τετάρτης, είναι τυπικό αν θα υπογράψει σε νέο συμβόλαιο ή όχι. Για την ακρίβεια, θα το κάνει μόνο για μια πρόσκαιρη ανταμοιβή καθώς αυτό που (του) είναι ξεκάθαρο είναι πως τον Ιανουάριο φεύγει. Και, για αυτό ακριβώς, το παίρνει πάνω του με τις αποφάσεις να είναι καθαρά δικές του, χωρίς να ακούσει τρίτους.

Να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ, αφού πήρε μια μεγάλη πρόκριση επί της Μπενφίκα με τον Αμπέλ Φερέιρα να είναι χαρούμενος, σχεδίαζε και το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Στη συνέντευξη Τύπου τότε, ρωτήθηκε και για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα γίνει προσπάθεια να κρατηθεί.

Nιουκάστλ, Μαρσέιγ, Μπολόνια, Νάπολι, Σεντ Ετιέν, Αταλάντα, Γκενκ, Μονακό, Μπεσίκτας… Από τον προηγούμενο Γενάρη η… παρέλαση είχε ξεκινήσει για να κάνουν δικό τους τον Κατερινιώτη άσο, με τον ΠΑΟΚ όμως, να αλλάζει στάση στη διαχείριση του Έλληνα αριστερού μπακ. Στόχος λοιπόν, της ελληνικής ομάδας ήταν η επέκταση του συμβολαίου του μικρότερου αδελφού του επίσης, αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού Κώστα Γιαννούλη.

Και σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως θα πρότειναν νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον παίκτη που φτάνει μέχρι και τον διπλασιασμό των αποδοχών του ενώ το επόμενο διάστημα ήταν καθοριστικό για τις επαφές με τον νεαρό Γιαννούλη, αφού στόχος ήταν η παραμονή του στην Τούμπα για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό. Και να αναφέρουμε πως εντάχθηκε σε ηλικία 18 ετών στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όταν δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, οι πολύ καλές εμφανίσεις του ανάγκασαν τους επιτελείς του «Δικέφαλου του Βορρά» να σπάσουν τον δανεισμό του παίκτη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου της σεζόν 2018 – 2019 και να εντάξουν τον Γιαννούλη στο ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments