Αθλητισμός

Ολυμπιακός Απόλλων Σμύρνης: 2-0

Ολυμπιακός Απόλλων Σμύρνης: 2-0
Ολυμπιακός Απόλλων Σμύρνης: Οι «ερυθρόλευκοι» με προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς να  έχει πραγματοποιήσει οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα, παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1, έχοντας εκτός τους Καμαρά, Μπα και Σουντανί λόγω κορωνοϊού.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη κατάφερε να απλοποιήσει τα πράγματα υπέρ του και να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική της Super League, με ισάριθμα τέρματα του Χασάν, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός, με τον προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς να  έχει πραγματοποιήσει οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα, παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1, έχοντας εκτός τους Καμαρά, Μπα και Σουντανί λόγω κορωνοϊού. Από την πλευρά του ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε την ομάδα της Ριζούπολης σε διάταξη 5-4-1, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του τους  Κότσαρη, Τσαμπούρη, Ντάουντα και Χουχούμη.

Ο Ολυμπιακός είχε τον πλήρη έλεγχο στην κατοχή της μπάλας  και στο 34ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με κεφαλιά του Χασάν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, αφού έπεσε και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Βέρχουλστ. Στο 65ο λεπτό είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ελ Αραμπί σε εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά. Αμέσως μετά ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Εμβιλά έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε στον Βιτλή. Ο Χασάν επωφελήθηκε, έκανε το κοντινό συρτό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Στο 72ο λεπτό πλασέ του Φατιόν έξω από την περιοχή, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Σα, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μασούρας έκανε το γύρισμα στην περιοχή του Απόλλωνα και ο Χασάν με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ενώ λίγο πριν τη λήξη του ματς, στο 84ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δεύτερο δοκάρι και πάλι με κεφαλιά του Ελ Αραμπί από σέντρα του Βαλμπουενά. Διαιτητής ήταν ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων που έπαιξαν, είχαν ως εξής:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (82′ Μπρούνο), Παπαδόπουλος, Σισέ, Βινάγκρε, Πέπε, Μπουχαλάκης (40′ Εμβιλά) , Μπρούμα, Φορτούνης (46′ Ελ Αραμπί), Λοβέρα (62΄ Μασούρας), Χασάν.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς, Βιτλής (80′ Λαγός), Κολ (64′ Μπεντινέλι), Σλίβκα, Φατιόν, Μουνιέ (64′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης (80′ Φερνάντεθ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments