Ελλάδα

Η άγνωστη συνάντηση του Γιώργου Τσαλίκη με τον 17χρονο Άρη που πέθανε στη Σάμο από τον σεισμό

Η άγνωστη συνάντηση του Γιώργου Τσαλίκη με τον 17χρονο Άρη που πέθανε στη Σάμο από τον σεισμό
Σεισμός Σάμος Τσαλίκης: Σοκαρισμένος ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για τον θάνατο του 17χρονου Άρη.

Συγκλονισμένος δηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης για την τραγική είδηση του θανάτου των δύο παιδιών στη Σάμο μετά τον καταστροφικό σεισμό το μεσημέρι της Παρασκευής (30 Οκτωβρίου).

Θρήνος στη Σάμο, μετά τον φονικό σεισμό, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε δύο ανήλικους μαθητές, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τον Άρη και την Κλαίρη που καταπλακώθηκαν από τον πέτρινο τοίχο που γκρεμίστηκε όταν ο Εγκέλαδος χτύπησε το νησί. Τα δύο αγγελούδια βρέθηκαν αγκαλιασμένα κάτω από πέτρες και χώμα ενώ η εικόνα τους έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη των διασωστών της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) που «λύγισαν», βλέποντας, τα άψυχα σώματα τους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μάλιστα, συγκλονισμένος στο tlife μίλησε για την τραγωδία με την απώλεια των δύο παιδιών, στέλνοντας το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς και στις οικογένειές τους. Μάλιστα, στο παρελθόν, ο γνωστός τραγουδιστής είχε βρεθεί στη Σάμο και είχε συναντηθεί με τον αδικοχαμένο Άρη και τον μικρό του αδελφό. «Είμαι συγκλονισμένος από χθες, προσπαθώ να μπω στα παπούτσια αυτών των ανθρώπων, των γονιών που έχασαν για δευτερόλεπτα, δηλαδή πόσο θέλει να περάσεις από ένα μπαλκόνι, τρία δευτερόλεπτα, τέσσερα γιατί το δρομάκι μπροστά και πίσω ήταν καθαρό, όπως είδατε», εξέφρασε χαρακτηριστικά.

«Είναι αυτό που λέμε κακιά στιγμή, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς… Τι να πω; Συλλυπητήρια στους ανθρώπους», προσέθεσε. Όσο για το ότι στο προφίλ του πατέρα στο Facebook υπάρχει μια φωτογραφία σας, από το παρελθόν με το αγόρι που υπήρξε θύμα του φονικού σεισμού με τον αδελφό του, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε πως είχε βρεθεί εκεί κάνοντας συναυλίες και «έτσι αυτά τα παιδάκια είχαν βρεθεί στην αγκαλιά μου και σαν εικόνα τώρα αυτό, μου κάνει ακόμη πιο έντονη τη λύπη και τη θλίψη».

Να θυμίσουμε και το μήνυμα του πατέρα του Άρη που «ραγίζει καρδιές», στη μνήμη του Άρη και της Κλαίρης: «Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε εσένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαίρη για εσένα. Πριν λίγες μέρες ήσουν χαρούμενος στα γενέθλιά της. Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια, δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments