Lifestyle

Ντόρα Μακρυγιάννη Ήλιος: Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτεται

Ντόρα Μακρυγιάννη Ήλιος: Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτεται
Ντόρα Μακρυγιάννη Ήλιος: Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», υποδυόμενη τη Μαρίνα Αντωνιάδου, μια νεαρή κοπέλα που χάνει τη νεογέννητη κόρη της και μπαίνει στη φυλακή εξαιτίας της βιολογικής της μητέρας.

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Χιούστον το Λύσαμε» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τoν Νικόλα Ράπτη ήταν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η Ντόρα Μακρυγιάννη, πρωταγωνίστρια της νέας καθημερινής σειράς του καναλιού «Ήλιος».

Η καλλονή ηθοποιός αποκάλυψε διάφορες άγνωστες πτυχές της ίδιας και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς κατάφερε να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» ενώ απάντησε και στο αν είχε ποτέ ανταγωνισμό με τη συμπρωταγωνίστριά της, Μαριάννα Τουμασάτου. Επίσης, μαρτύρησε ποιος τηλεοπτικός σύντροφος φιλάει καλύτερα. Είναι ο Θανάσης Πατριαρχέας ή ο Αντίνοος Αλμπάνης;

Επίσης, αναφέρθηκε στο πώς φαντάζεται τον ίδιο της τον εαυτό σε δέκα χρόνια αλλά δεν δίστασε να απαντήσει και σε πιο ανάλαφρες και χιουμοριστικές ερωτήσεις όπως το «θέμα» που έχει με τα πολύχρωμα μανταλάκια και ποιον θα επέλεγε για παρτενέρ της σε επόμενο σίριαλ μεταξύ του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη. Μάλιστα, το «Πρωινό» πρόβαλε ένα απόσπασμα των συνεντεύξεων που παραχώρησαν η Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε», η οποία προβάλλεται στις 23:30 στον ΑΝΤ1.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο και στα 24 της έτη αποφάσισε να φύγει για την Αθήνα. Στο Αίγιο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο και η ίδια ως μέλος της ομάδας «Αποφοίτων» του Θεάτρου, ξεκίνησε να βοηθά τους ηθοποιούς φτιάχνοντας σκηνικά και κοστούμια για τις παραστάσεις. Πάντως, τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε οικονομικά και ασφαλιστική, ενώ μετά το πέρας των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται στο ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα της.

Παράλληλα με την εργασία της στο ασφαλιστικό γραφείο, ασχολήθηκε με την υποκριτική ως μέλος μιας ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας. Αυτή η επαφή με την υποκριτική την οδήγησε στο να λάβει την απόφαση να εργαστεί επαγγελματικά ως ηθοποιός, δίνοντας εξετάσεις σε διάφορες σχολές θεάτρου. Τελικά, το 2015 έγινε δεκτή στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ξεκινώντας τις σπουδές της και αποφοίτησε την άνοιξη του 2018.

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης που συμμετείχε λίγο πριν το τέλος των σπουδών της, η Θεανώ Κυριάκη, υπεύθυνη μυθοπλασίας του ANT1, της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την καθημερινή δραματική σειρά του σταθμού «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της το 2018, δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.

«Δεν είχα κάνει ποτέ πριν τηλεόραση. Μέχρι που ήρθε ένα μήνυμα για να πάω να με δουν για τη νέα αυτή σειρά του ΑΝΤ1. Δεν έκανα ούτε καν δοκιμαστικό και μου έδωσαν τον ρόλο. Με είχε δει στις πτυχιακές εξετάσεις μου στο Εθνικό η Θεανώ Κυριάκη, που είναι στο κανάλι και με είχε ξεχωρίσει… Ήταν ένα υπέροχο δώρο! Και στην περίπτωση της τηλεόρασης, είχα στον νου μου αυτό που είχα και για τη σχολή του Εθνικού, ότι μπαίνεις μόνο με βύσμα. Αποδείχτηκε ότι έκανα λάθος και στα δύο», είχε δηλώσει σε συνέντευξη για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά υποδυόμενη τη Μαρίνα Αντωνιάδου μια νεαρή κοπέλα που χάνει τη νεογέννητη κόρη της και μπαίνει στη φυλακή εξαιτίας της βιολογικής της μητέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments