Αθλητισμός

Τζάκσον Παναθηναϊκός: Ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την Μπασκόνια ο Αμερικανός γκαρντ

Τζάκσον Παναθηναϊκός: Ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την Μπασκόνια ο Αμερικανός γκαρντ
Τζάκσον Παναθηναϊκός: Ο Αμερικανός γκαρντ που εξετάζεται από τον Γιώργο Βόβορα ενδιαφέρει και την ισπανική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην αναζήτηση γκαρντ μετά την αποχώρηση των Πιερ Τζάκσον και Κίφερ Σάικς που δεν «στέριωσαν» στο ΟΑΚΑ. Εδώ και μέρες έχει ακουστεί το όνομα του Ντεμέτριους Τζάκσον, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης εξετάζεται από το «τριφύλλι».

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντεμέτριους Τζάκσον γράφει στο Twitter o Ισπανός δημοσιογράφος Ερίκ Μολέιρο. Ο Μολέιρο σημείωνει ότι ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιέτουβος Ρίτας, έχει προτάσεις από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη Μπασκόνια.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος επόμενος προορισμός του Τζάκσον. Ο 26χρονος μπασκετμπολίστας εξετάζει τις δύο προσφορές και θα αποφασίσει στη διάρκεια της εβδομάδας ποια θα επιλέξει, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο. Μετά την αποχώρηση του Κίφερ Σάικς, ο Γιώργος Βόβορας θα ήθελε έναν play maker για να συμπληρώσει το ρόστερ. Όμως, η Euroleague κλυδωνίζεται από το δεύτερο κύμα της πανδημίας και ίσως ο προπονητής του Παναθηναϊκού να περιμένει πριν καταλήξει στις αποφάσεις του.

Δείτε την ανάρτηση του Μολέιρο

Τι θα γίνει με τη συνέχεια της Euroleague

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της Euroleague Basketball, Έντουαρντ Σκοτ, είναι ξεκάθαρος: Η τηλεδιάσκεψη που είναι προγραμματισμένη με τις εθνικές λίγκες για την Πέμπτη (5/11) έχει μόνο στόχο να βρεθεί ένας τρόπος μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού για να συνεχιστούν οι διοργανώσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Επιχειρησιακού Διευθυντή της Euroleague: «Ως μέρος της δραστηριότητάς της, η EuroLeague Basketball έχει σε συχνή βάση συζητήσεις, δουλεύει σε ομάδες και έχει συναντήσεις με πολλούς μετόχους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αχρείαστης φημολογίας, η τηλεδιάσκεψη που θα γίνει αυτή την εβδομάδα με τις εθνικές λίγκες έχει προγραμματιστεί με σκοπό το μοίρασμα και την οργάνωση των πληροφοριών για τους οργανισμούς που έχουν ομάδες στην EuroLeague και το EuroCup την σεζόν 2020/21, με στόχο να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο πλάνο ώστε να παρουσιαστεί ένα άλλο φορμάτ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments