Lifestyle

Τόνια Σωτηροπούλου: Κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 18 χρονών

Τόνια Σωτηροπούλου: Κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 18 χρονών
Τόνια Σωτηροπούλου: Σε συνέντευξή της μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από συνάδελφό της, μεγαλύτερης ηλικιάς, όταν η ίδια ήταν 18 χρονών.

Μία σημαντική αποκάλυψη έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Πυρπασόπουλου «Συν Γυναιξί». Η ηθοποιός κατήγγειλε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 18 χρονών, στον χώρο εργασίας από συνάδελφό της που τότε ήταν 54 ετών.

«Είχα μια μέρα γύρισμα και εκεί ήταν ένας ηθοποιός που παίζαμε σε κάποιες από τις σκηνές μαζί. Εγώ ήμουν τότε 18 και αυτός 54. Όταν τελείωσε το γύρισμα πήγα στο καμαρίνι μου, αλλάζω, πάω να πάρω τη τσάντα μου και μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τι σιχαμένο και τρομακτικό είναι αυτό που κάνει, που απλά μπήκε στο χώρο μου και ήρθε πάνω μου. Από πού πήρε αυτό το vibe; Μήπως του έδωσα ποτέ εγώ κάποια τέτοια εντύπωση; Όχι, οπότε του αρνήθηκα. Εκείνος μου είπε πως οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία μου θα έκαναν κάτι μαζί του και θα τις βοηθούσε» περιέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Τόνιας Σωτηροπούλου:

«Μου έχει συμβεί μια φορά. Όταν ήμουν 18 χρονών, ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα μικρό πέρασμα σε μια σειρά ελληνική»…

 

Ο Κωστής είναι μια περίπτωση από μόνος του

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Κωστή Μαραβέγια και τη σχέση τους. Μάλιστα τόνισε ότι: «Ο Κωστής είναι μια περίπτωση από μόνος του, μια άλλη κατηγορία ανθρώπου, γιατί έχει πολύ φως και θετική ενέργεια. Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα από αυτόν και έχει μια ερωτική σχέση με τη μουσική, δεν το βλέπει απόλυτα σαν δουλειά. Είναι τρομερά δημιουργικός. Έχει μια τεράστια ομορφιά η καθημερινότητα και πολλές φορές κούραση, γιατί ακούς συνέχεια μουσική μέσα στο σπίτι. Όταν λείπει απλά σβήνω τα πάντα, αλλά γενικά είναι πολύ ωραία η συνύπαρξη μας. Χαιρομαι πολύ γιατί έχω έναν άνθρωπο που θα με στηρίξει στις επιλογές μου».

Τέλος, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε πως ακόμη και όταν νιώσει κάποιον ανταγωνισμό απέναντι του, προσπαθεί να κάνει ένα βήμα πίσω, γιατί το συναίσθημα το οποίο νιώθει δεν έχει σχέση με τον σύντροφό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments