Lifestyle

Χριστίνα Κανελλοπούλου Instagram: Μια κούκλα το μοντέλο που μαγεύει τα social media

Χριστίνα Κανελλοπούλου Instagram: Μια κούκλα το μοντέλο που μαγεύει τα social media
Χριστίνα Κανελλοπούλου Instagram: Έχει ως μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συμμετείχε μέχρι πρότινος στο GNTM.

Την τύχη της στο φετινό GNTM θέλησε να δοκιμάσει η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη, Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Η καλλονή είναι μόλις 22 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, έχοντας ως μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συμμετείχε μέχρι πρότινος στο ριάλιτι μόδας ενώ το όνομά της έχει συνδεθεί και με τον Κώστα Κοκκινάκη καθώς οι δύο τους είναι μαζί περίπου δύο χρόνια. Μάλιστα, φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον.

Γιατί νιώθει ότι αδικήθηκε;

Όσο για την προσπάθεια της Χριστίνας να περάσει από τις οντισιόν του GNTM, η ίδια μίλησε για αυτή τη μικρή εμπειρία της και τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή πριν από αρκετές εβδομάδες, πως «κόπηκε» χωρίς καν να προβληθεί η πασαρέλα της μπροστά στους τέσσερις κριτές. «Σε όλη τη διάρκεια της πασαρέλας ένιωσα καλά και είχα αυτοπεποίθηση, γιατί ήξερα ότι πήγα καλά και μπόρεσα να ακούσω κάποια σχόλια των κριτών και καθησυχάστηκα, λέω πέρασα. Δεν σου αιτιολογούν τον λόγο που κόβεσαι. Σε μερικά παιδιά το έκαναν, σε εμένα όχι».

«Αντιλαμβάνομαι ότι έπρεπε να διαλέξουν είκοσι άτομα. Προσωπικά, νιώθω ότι αδικήθηκα σε όλη τη διαδικασία. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να δείξω κάτι στην επόμενη φωτογράφηση, αλλά εντάξει. Από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος, θεωρώ ότι η συμπεριφορά μου δεν θα τους έκανε, γιατί είμαι πολύ προσγειωμένη, δεν θα κάνω εύκολα ίντριγκες, οπότε πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο αυτό».

Όσο για τον αν ο σύντροφός της, τη στήριξε στην απόφασή της αυτή, να δηλώσει δηλαδή συμμετοχή, τόνισε πως «ο Κώστας ήταν υπέρ στο να πάω, ήθελε πολύ. Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου. Δεν απογοητευτήκαμε καθόλου. Μου είπε ότι αξίζω, γιατί ξέρει τον εαυτό μου, τον χαρακτήρα μου, τις προσπάθειες που έχω κάνει στον χώρο της μόδας. Το ότι δεν πέρασα στο GNTM, δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω κάτι άλλο», εξέφρασε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Και οι θαυμαστές της μπορούν να συνεχίζουν να την απολαμβάνουν μέσω των social media, καθώς η ίδια λατρεύει το Instagram και ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της, εντυπωσιάζοντας τους χιλιάδες followers της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments