Lifestyle

Αμαρυλλίς κορωνοϊός: Κόλλησε τον ιό πριν από μήνες και αποκάλυψε ότι δεν έχει συνέλθει ακόμα

Αμαρυλλίς κορωνοϊός: Κόλλησε τον ιό πριν από μήνες και αποκάλυψε ότι δεν έχει συνέλθει ακόμα
Αμαρυλλίς κορωνοϊός: Όπως αποκάλυψε η ίδια, «τα συμπτώματα ξεκίνησαν με τα γνωστά δέκατα».

H Αμαρυλλίς κόλλησε κορωνοϊό πριν από τρεις μήνες και αποκάλυψε πως δεν έχει συνέλθει ακόμα, παρότι έχει αναρρώσει και έχουν περάσει εβδομάδες από τη στιγμή που αυτό συνέβη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «Happy Day», «τα συμπτώματα ξεκίνησαν με τα γνωστά δέκατα», ενώ ο πυρετός δεν είχε κάνει ακόμα την εμφάνισή του. «Μετά ήρθε και ο πυρετός για μια ημέρα. Έκανα αρκετά υψηλό και όταν έπεσε, ξεκίνησε η ανοσμία και η αγευσία. Αυτό λίγο με ταλαιπωρεί ακόμα. Δεν έχει επανέλθει δηλαδή εκατό τοις εκατό», προσέθεσε.

«Και γενικότερα είχα μια κόπωση στο σώμα, πόνους πιο πολύ», συμπλήρωσε για να τονίσει το εξής: «Ξέρω και την ημέρα που κόλλησα τον κορωνοϊό. Ήταν από ένα κοντινό μου πρόσωπο, το οποίο είχε έρθει από το εξωτερικό. Είχε κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο, που είχε βγει αρνητικός γιατί προφανώς δεν είχε επωαστεί ο ιός». Και κατέληξε λέγοντας πως «γυμναστήκαμε μαζί εκείνη την ημέρα. Ιδρώσαμε, στο τέλος επειδή το κάναμε και live στο Instagram, αγκαλιαστήκαμε κιόλας. Εκεί εικάζω ότι έγινε»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments