Αθλητισμός

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Παίρνουν χρόνο οι Πέπε, Μπρούμα

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Παίρνουν χρόνο οι Πέπε, Μπρούμα
ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει να δώσει χρόνο συμμετοχής στου Πέπε και Μπρούμα προκειμένου να μπαίνουν στο κλίμα για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της Σίτι, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Μάντσεστερ. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται πλέον το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι επέστρεψαν την Τετάρτη (4/11) στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, ωστόσο βρίσκονται εν αναμονή της κυβέρνησης εν όψει του επικείμενου lockdown προκειμένου να γνωρίζουν αν θα παίξουν και ποια θα είναι τα νέα μέτρα σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων της Super League.

Όσοι από τους παίκτες έπαιξαν στο ματς με τους «πολίτες» έκαναν αποθεραπεία, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που ακολουθήσαν κανονικό πρόγραμμα. Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος σχετικά με την εικόνα που έδειξαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Πέπε και Μπρούμα, τους οποίους και ενδέχεται να ξεκινήσει στον αγώνα κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Φορτούνη αποφασίστηκε να αποκλειστεί προκειμένου να προφυλαχθεί εν όψει της συνέχειας.

«Γκάζια» Μαρτίνς στο ημίχρονο με Σίτι

Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος στο πρώτο μέρος κόντρα στους “Πολίτες” (11-0 τελικές) και ο Πορτογάλος τεχνικός τα… έψαλλε στους παίκτες του στην ανάπαυλα, όπως αναφέρει το “Φως των σπορ”. “Φοβάστε; Τι είναι αυτά που κάνετε; Είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζετε; Ξυπνήστε, έχουμε μπει λες και είμαστε κοιμισμένοι. Δεν μπαίνουμε στις φάσεις δυνατά, χάνουμε την μπάλα εύκολα.

Τους κοιτάμε λες και τους φοβόμαστε”, ήταν τα λόγια του Μαρτίνς στους παίκτες του σε μία προσπάθεια να τους αφυπνίσει. Παράλληλα είχε πολλά παράπονα και από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστής, κάνοντας παρατηρήσεις επί προσωπικού. Αρκετούς από όσους ξεκίνησαν τους… κατσάδιασε, με τις φωνές του εν τέλει να πιάνουν τόπο στην επανάληψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments