Ελλάδα

H Έλενα Ακρίτα απασφάλισε στον Τάκη Χατζή

H Έλενα Ακρίτα απασφάλισε στον Τάκη Χατζή
Έλενα Ακρίτα συνέντευξη: Μια επιλεκτική, τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η γνωστή δημοσιογράφος.

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου «Τάκης Χατζής Direct» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ελληνίδα δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα. Σε μια επιλεκτική, τηλεοπτική εμφάνιση η Έλενα Ακρίτα στο στούντιο του «Τάκης Χατζής Direct», βρέθηκε ως καλεσμένη του Έλληνα παρουσιαστή, τη νύχτα της Τετάρτης. Μάλιστα, η συγγραφέας και δημοσιογράφος μίλησε με θάρρος και ειλικρίνεια για όλα ενώ απάντησε και για την ιδιάζουσα σχέση που διατηρεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha που υπόσχεται να βάλει… φωτιά στα βράδια της Τετάρτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, η Έλενα Ακρίτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ψήφισα το 2015. Να τα λέμε ανοιχτά τα πράγματα και τον ψήφισα και το 2019. Μάλιστα, πέρσι μου ζήτησαν να γίνω και Ευρωβουλευτής και δεν το δέχθηκα γιατί είμαι δημοσιογράφος και θεωρώ ότι το δημοσιογράφος είναι ψαράς και όχι ψάρι! Από εκεί και πέρα έχω χτυπήσει πάρα πολλά πράγματα με τα οποία έχω διαφωνήσει μαζί του».

«Δεν είμαι οικονομολόγος, δεν γνωρίζω τι πρέπει να γίνει με την Τουρκία, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Μιλάω για αυτά που γνωρίζω. Όμως, το να ζούμε το 2020 αυτή τη δυστροπία που σημαίνει η Ελλάδα, αυτή τη μαυρίλα που είναι γύρω μας και μας περιτριγυρίζει και να λέμε, «ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τι στάση κράτησε με το ΝΑΤΟ», συγγνώμη κύριε Χατζή δεν θα συμφωνήσω καθόλου! Συμβαίνουν τα… τέρατα», προσέθεσε, επίσης, η Έλενα Ακρίτα. «Είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι. Τι γίνεται λοιπόν… Με πάτε εκεί που εσείς κρίνετε ότι πρέπει να πάει η κουβέντα. Μην με κοιτάτε αθώα, σας έχω δει και σας ξέρω»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments