Αθλητισμός

Γιώργος Βόβορας: Ζήτησε τον λόγο από τον Σαντ-Ρος επειδή δεν έδωσε το χέρι σε αλλαγή

Γιώργος Βόβορας: Ζήτησε τον λόγο από τον Σαντ-Ρος επειδή δεν έδωσε το χέρι σε αλλαγή
Γιώργος Βόβορας: Εξηγήσεις από τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος για το γεγονός ότι σε μια αλλαγή δεν του έδωσε το χέρι ζήτησε κατά τη διάρκεια του ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Βόβορα και τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος (το οποίο ωστόσο δεν πήρε διαστάσεις) σημειώθηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ.

Όπως λέει και το sport – fm.gr, τα 3:38 πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Έλληνας τεχνικός έκανε αλλαγή τον Κουβανό κι επειδή εκείνος δεν του έδωσε το χέρι κατευθυνόμενος προς τον πάγκο του ζήτησε τον λόγο. Πάντως δεν δόθηκε συνέχεια από την πλευρά του παίκτη που δεν απάντησε, ενώ και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έδειξε ότι θεωρεί το συμβάν λήξαν χρησιμοποιώντας τον κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο

Σαντ-Ρος: «Ο coach Βόβορας με εμπιστεύεται στον άσο, πρέπει να σταματήσουμε τον Τζέιμς»

Αρχικά ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ είπε ενόψει του αγώνα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια υπερδύναμη στην EuroLeague. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, ενώ ήμουν και εγώ εκεί πέρυσι. Έχει δύο νέους παίκτες. Έχουμε δει μερικά βίντεo και παίζουν καλά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την περσινή θητεία του στην ΤΣΣΚΑ:

«Πάντα θα είμαι ευγνώμων για την πρώτη μου εμπειρία στην EuroLeage που ήταν εκεί, με τον coach Ιτούδη και την υπόλοιπη ομάδα. Θα είναι διασκεδαστικό να παίζω εναντίον τους». Για τον κορωνοϊό και το πώς επηρεάζει την ομάδα: «Δυστυχώς δεν ξέρεις ποιον και πώς θα χτυπήσει κάποιον. Είναι εκείνες οι καταστάσεις στις οποίες πρέπει να δείξεις πως είσαι επαγγελματίας. Για παράδειγμα θα μπορούσε να ήταν ο κορονοϊός, θα μπορούσε να ήταν ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα».

Για το ύψος της ΤΣΣΚΑ και το μαρκάρισμα του Τζέιμς:

«Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτούς και κυρίως στον τρόπο που δημιουργεί για την ομάδα. Από εκεί και πέρα έχουν τρομερό ταλέντο ως ομάδα και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το να τον σταματήσουμε». Για τη θέση του πλέι μέικερ και αν προσαρμόζεται: «Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Σε όλη την καριέρα μου έπαιζα στο 2-3. Ο κόουτς Βόβορας με εμπιστεύεται να παίζω στον άσο. Έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά συνηθίζω. Η ομάδα με βοηθάει, ο κόουτς με πιστεύει και μου δίνει την ευκαιρία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments