Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για τη στασιμότητα του

Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για τη στασιμότητα του
Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Προβληματισμός υπάρχει σχετικά με το μέλλον του νεαρού χαφ.

Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει αρκετούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων ετών είναι χωρίς αμφιβολία ο Γιάννης Μπουζούκης. Πρόκειται για έναν παίκτη που οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι σε βάθος χρόνου θα μπορούσε να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία με μια πώληση στο εξωτερικό. Αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που είχαν γίνει για την ανανέωση του συμβολαίου του χωρίς ρήτρα.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Δώνης έδειξε ότι τον πίστεψε και μάλιστα δεν δίστασε να τον βάλει και σε άλλες θέσεις πέρα από τον άξονα. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τον Έλληνα τεχνικό έπαιξε και σαν ακραίος επιθετικός. Έχοντας τουλάχιστον δυο σεζόν στην πλάτη του θα περίμενε κανείς ότι φέτος θα έπρεπε να πάρει τα πάνω του και μαζί με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές να ηγηθούν. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε πράξη.

Δυσκολεύουν τα πράγματα με την έλευση του Μπόλονι

Οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν ότι με τον Ντάνι Πογιάτος ο Μπουζούκης θα γινόταν καλύτερος. Ο Ισπανός έφυγε και στη θέση του ήρθε ο Λάζλο Μπόλινι. Ωστόσο τα πρώτα μηνύματα από τον Ρουμάνο τεχνικό δεν ήταν ενθαρρυντικά. Στο παιχνίδι με τον Βόλο αγωνίστηκε ελάχιστα, ενώ δεν πήγε στη Λαμία εξαιτίας ενός τραυματισμού. Στο παιχνίδι με Απόλλων δεν αγωνίστηκε καθόλου και έμεινε στον πάγκο χωρίς καν να κάνει ζέσταμα.

Αυτό που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη απορία είναι γιατί έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Σύμφωνα με το Sportime στο άκουσμα της είδησης, ο 22χρονος πιάστηκε εξαπίνης και έφυγε εμφανώς τσαντισμένος δίχως καν να καθίσει στο ομαδικό φαγητό

Στα 22 του και με 1,5 χρόνο συμβολαίου να υπολείπεται ο «Μπούζου», όπως τον αποκαλούν στο Κορωπί, πρέπει πρώτα να βρει τον εαυτό του και εν συνεχεία το πλάνο αξιοποίησής του για να μη χάσει τη χρονιά στην αναμονή. Εξάλλου, ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού μας έχει διδάξει από το παρελθόν πως παίκτες ετών 22 τους θεωρεί έτοιμους και όχι ταλέντα. Συνάμα, δεν είναι timing τώρα στον Παναθηναϊκό για να ασχοληθεί ψυχολογικά και αγωνιστικά με έναν παίκτη μια και υπάρχει η πίεση των αποτελεσμάτων! Και η επιστροφή του Βιγιαφάνες που βγάζει στον Μπόλονι μεγαλύτερη ρεπερτόριο επιλογών και στον Μπουζούκη ανταγωνισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments