Αθλητισμός

Στέφαν Τζόκοβιτς ΠΑΟΚ: Για τον 18χρονο Σέρβο γκολκίπερ ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ

Στέφαν Τζόκοβιτς ΠΑΟΚ: Για τον 18χρονο Σέρβο γκολκίπερ ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ
Στέφαν Τζόκοβιτς ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» κοιτάζει στα Βαλκάνια που πάντα σφύζουν από ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Μπορεί να μη βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, αλλά ο ΠΑΟΚ εξετάζει τις επιλογές που έχει να επενδύσει σε νέο αίμα για την ομάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο «Δικέφαλος» είναι πολύ «ζεστός» για την περίπτωση του 18χρονου γκοκίπερ Στέφαν Τζόκοβιτς.

Για το θέμα η εφημερίδα Metrosport γράφει: «Στη Σερβία, τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν πως ο 18χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ Στέφαν Τζόκοβιτς που αγωνίζεται στην Σλόμποντα Ούζιτσε, βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ανέφεραν μάλιστα, πως ο Τζόκοβιτς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να «τσεκαριστεί» από τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Τονίστηκε δε, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Metrosport, πως για τον Στέφαν Τζόκοβιτς, έχουν πολύ καλές συστάσεις οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και θέλουν να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι την αξία του».

Να σημειώσουμε ότι ο Τζόκοβιτς πήγε στη Σλόμποντα από τη γειτονική Τζέντινστβο τον Ιούλιο που μας πέρασε. Μπροστά του στην ιεραρχία της σερβικής ομάδας έχει τον Βουκ Κοβάσεβιτς, 22 ετών.

Τι είπε ο Χρήστος Τερζανίδης για τον φετινό «Δικέφαλο»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης και μίλησε για τον Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος θα τα πάει καλύτερα στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Όλα αυτά τα χρόνια ο Πάμπλο Γκαρσία έδειξε έργο στην Κ19. Έχει ωριμάσει πλέον και έχει μπει στα βαθιά για τα καλά. Έχει χαμηλό προφίλ και δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια. Θέλει να δείξει στην πρώτη ομάδα ότι είναι ένας ικανός προπονητής. Ο Γκαρσία ξέρει πολύ καλά τι εστί ΠΑΟΚ και αποτελεί μέλος της οικογένειας. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα, έχει μια δυνατή διοίκηση οικονομικά και η ομάδα θα τα πάει καλύτερα με τον ερχομό του Ουρουγουανού», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν ο ΠΑΟΚ είχε το υλικό που έχει τώρα στα παιχνίδια με την Κράσνονταρ θα είχε μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σφιντέρσκι δείχνει ότι όποτε παίρνει χρόνο, σημειώνει γκολ. Δεν ξέρω τι είχε ο Φερέιρα με τον Πολωνό και δεν τον χρησιμοποιούσε. Δεν είχαμε δεξί μπακ, καθώς ο Πορτογάλος είχε εκτός τον Μάτος, ενώ δεν είχε και επιθετικό μετά την αποχώρηση του Άκπομ. Αυτά στοίχησαν στον ΠΑΟΚ για να πετύχει το διακαή του πόθο στην Ευρώπη».

Για την προώθηση παιδιών στην πρώτη ομάδα:

«Ο Τζόλης είναι μεγάλο ταλέντο και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Δεν θέλω να αναλύσω λεπτομέρειες, αλλά θα γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής, όπως και ο Μιχαηλίδης. Όταν είναι ενωμένοι όλοι στην ομάδα, τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν στην Ελλάδα».

Για την κατάσταση υγείας του Ιωσηφίδη: «Είναι καλύτερα στην υγεία του ο Ιωσηφίδης. Ο κορωνοϊός δημιουργεί προβλήματα στα πνευμόνια. Ας ελπίσουμε γρήγορα να βγει από το νοσοκομείο και να είναι πάλι κοντά μας». Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο κι αυτό φαίνεται τώρα στα αποτελέσματα. Το κακό είναι ότι με τον κορωνοϊό ο κόσμος της ομάδας δεν μπορεί να στηρίξει τους παίκτες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments