Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου Instagram: Ποζάρει με μαύρο κορμάκι και τρελαίνει τους ακολούθους της

Βρισηίδα Ανδριώτου Instagram: Ποζάρει με μαύρο κορμάκι και τρελαίνει τους ακολούθους της
Βρισηίδα Ανδριώτου Instagram: Σκέτη απόλαυση οι φωτογραφίες της στα social media.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε γνώστη στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» όπου είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία.

Και φέτος είδαμε τη Βρισηίδα να διαγωνίζεται στον διαγωνισμό ομορφιάς GS Hellas για την ανάδειξη της STAR GS Hellas, της Miss GS Hellas και της MISS GS Young. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο κοινοποιώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο για τη συμμετοχή της στον εν λόγω διαγωνισμό, αποκάλυψε το βάρος, το ύψος της, αλλά και την ηλικία της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου λοιπόν, είναι 23 ετών, ζυγίζει 45 κιλά και έχει ύψος 1,71 ενώ ασχολείται με τον χώρο του μόντελινγκ εδώ και κάμποσα χρόνια καθώς θέλει να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά και της ταιριάζει πολύ με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να είναι γεμάτος στιλ και φωτογραφίες της ίδιας τόσο από την καθημερινότητάς όσο και από τις δουλειές που κλείνει.

Τελευταία της ανάρτηση μάλιστα, είναι από το πλαίσιο μιας φωτογράφισης όπως φαίνεται από το concept της εικόνας, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να ποζάρει με ένα μαύρο κορμάκι ολοκληρώνοντας το όλο λουκ με ένα μαύρο καλσόν και γόβες ενώ δεν έχει ξεχάσει να βάλει μερικά κοσμήματα καθώς και το κόκκινο κραγιόν την ώρα που κρατά στο χέρι της ένα βιβλίο. Και ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου, οι αναρτήσεις δεν συγκέντρωναν πάνω από δέκα χιλιάδες likes, αυτή είναι κοντά στα 13 χιλιάδες, ενώ και τα σχόλια που έλαβε, ήταν πολλά.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου:

Ερωτευμένο το μοντέλο

Και πέρα από τα επαγγελματικά της όπου φαίνεται ότι «σκίζει», μοντέλο και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αποκάλυψε μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και την Πολυξένη Καραμίχα ότι είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, αλλά το κρατάει για την ίδια. «Είμαι ερωτευμένη. Είμαι καλά σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν το δείχνω. Προσπαθώ να το κρύβω, γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο κακό μάτι. Ούτε στο Instagram το βγάζω, ούτε στους γονείς μου το λέω».

Και συνέχισε: «Μου αρέσει ο σύντροφός μου να είναι άνδρας. Μου αρέσει να είναι και gentlemen, να μου ανοίγει την πόρτα στο αμάξι, μου αρέσει να μου δείχνει πως είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Θέλω προσοχή. Είμαι γυναίκα που θέλω να μου μιλάς, να μου δείχνεις ότι σου λείπω… Θέλω προσοχή σαν κουτάβι», είχε εκφράσει χαρακτηριστικά η Βρισηίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments