Lifestyle

Δανάη Μπάρκα σχέση: Απαντά αν είναι ζευγάρι ή όχι με τον Απόστολο Ρουβά

Δανάη Μπάρκα σχέση: Απαντά αν είναι ζευγάρι ή όχι με τον Απόστολο Ρουβά
Δανάη Μπάρκα σχέση: Μίλησε για τον σύντροφό της, Πάνο και ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον Αποστόλη Ρουβά.

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Dot.» που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50 στον ΣΚΑΙ, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν η Δανάη Μπάρκα.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εν λόγω εκπομπή και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και την παρουσίαση της εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη!», την επί 8 χρόνια σχέση της με τον σύντροφό της Πάνο και τα όσα ακούστηκαν για εκείνη και τον φίλο της και σεφ της εκπομπής Αποστόλη Ρουβά.

«Επέζησα από τύχη. Έζησα από θαύμα», σχολίασε αρχικά η Δανάη Μπάρκα μιλώντας για τα πιο απίστευτα περιστατικά που της έχουν συμβεί με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, που είναι σαν δεύτερος πατέρας για εκείνη.

«Το κανάλι έπαιξε ρόλο στο να πω το ναι. Μου είχαν κάνει κι άλλες προτάσεις, αλλά δεν το είχα τολμήσει. Τώρα που το ζω όλο αυτό κατάλαβα τη μαμά μου», εξήγησε μιλώντας για την επαφή της με την τηλεόραση και τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της.

Αναφερόμενη στον σύντροφό της και την επανασύνδεσή τους, η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε το εξής: «Η συντροφικότητα είναι σημαντική. Έχω συνειδητοποιήσει ότι μια σχέση μετά από καιρό θέλει μεγάλη προσπάθεια. Νιώθω ότι είμαι σε μια φάση που θέλω να επενδύσω στη δουλειά και να φθάσω ως το τέλος με αξιοπρέπεια. Αλλά με πιάνει και ένα πού πάω και πώς…».

«Ο Πάνος είναι πολύ υποστηρικτικός ως σύντροφος. Εκεί λες ότι πάμε καλά, αν βλέπεις ότι ο άνθρωπός σου σε θαυμάζει και σε στηρίζει.  Γενικά οι δυσκολίες και οι προκλήσεις είναι για να ξεπερνιούνται. Όταν κάτι σε βγάλει από το δρόμο σου, νομίζω έχουμε χτίσει μια σχέση που θα μας κάνει να το ξεπεράσουμε», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Τον Φλεβάρη κλείνουμε 8 χρόνια και μένουμε μαζί από τους δυο πρώτους μήνες. Οπότε εννοείται ότι επενδύω στον Πάνο».

Τι απαντά στις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει πιο κοντά με τον Αποστόλη Ρουβά, αποκάλυψε;

«Το πιο αστείο είναι ότι ο δημοσιογράφος που το είπε, ανέφερε ότι μιλήσαμε με τη Δανάη και το διέψευσε, αλλά συνέχισε. Οπότε λέω “αν δεν είχα απαντήσει, τι θα έλεγαν ότι είμαι έγκυος στο παιδί του Απόστολου;”. Την ημέρα που βγήκε ήμουν σε οδοιπορικό στην Κέρκυρα με τον Απόστολο. Μίλησα με τον Πάνο και ήταν πολύ ψύχραιμος. Είναι λογικό γιατί με τον Απόστολο κάναμε πολύ παρέα και έχουμε δεθεί. Κάνουμε παρέα και εκτός πλατό, πάμε και μαζί στα οδοιπορικά».

Και συνέχισε: «Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε η φήμη περί ειδυλλίου με τον Απόστολο», ενώ μιλώντας για την επανασύνδεση με τον Πάνο, έχοντας μείνει για 9 μήνες χωριστά, ξεκαθάρισε το εξής: «Στην αρχή είναι αμήχανα, όταν είσαι χρόνια με κάποιον άνθρωπο. Και επειδή υπήρξαν άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας, κάναμε restart. Μείναμε από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Μάη χωριστά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments