Πολιτική

Σε γλέντι με φίλους ο Πολάκης εν μέσω καραντίνας

Σε γλέντι με φίλους ο Πολάκης εν μέσω καραντίνας
Παύλος Πολάκης: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε φιλικό του σπίτι για τσιμπούσι εν μέσω lockdown, «διαφημίζοντας» μάλιστα την κίνησή του στο Facebook.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook όπου έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τσιμπούσι σε φιλικό του σπίτι στα Χανιά την ώρα που υπάρχει γενικό lockdown σε όλη τη χώρα. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι και γιατρός, συνεπώς θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν ο πρώτος που θα τηρούσε τα μέτρα προστασίας ή τουλάχιστον δεν θα «διαφήμιζε» στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ότι «έσπασε» την καραντίνα.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook: «Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας . «Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει» Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!».

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Κρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα – Αρμόζει σοβαρότητα

Να σημειώσουμε ότι αυτή η ενέργεια έγινε γνωστή σήμερα που καταγράφηκε το θλιβερό ημερήσιο ρεκόρ νεκρών από κορωνοϊό με 35 νέους θανάτους. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ: «Σήμερα ανακοινώνουμε 1914 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 56698, εκ των οποίων το 54.2% άνδρες. 4429 (7.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 15678 (27.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

228 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 57 (25.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 323 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 35 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 784 θανάτους συνολικά στη χώρα. 316 (40.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Είναι φανερό ότι η κατάσταση με την πανδημία είναι παραπάνω από σοβαρή για να αντιμετωπίζεται χωρίς σοβαρότητα από τον καθένα, ειδικά από τους πολιτικούς που επηρεάζουν και πολλούς άλλους ανθρώπους που τους ακολουθούν στα social media ή τους ψηφίζουν για να τους στείλουν στη Βουλή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments